HerNews.gr
Ελλάδα

Εύβοια: Στην παραλία Χιλιαδού το βραβείο της καλύτερης κινηματογραφικής τοποθεσίας

Στην παραλία Χιλιαδού στην Εύβοια γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της πολυβραβευμένης ταινίας του Σουηδού Ρούμπεν Έστλουντ «Το τρίγωνο της θλίψης» (Χρυσός Φοίνικας Φεστιβάλ Καννών, Καλύτερη Ευρωπαϊκή Ταινία, υποψήφια για τα βραβεία BAFTA και Oscar).

Στο MEGA μίλησε ο περιφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός, ο οποίος ανέφερε ότι η ταινία ήταν ο απόλυτος θρίαμβος, καθώς σάρωσε στο φεστιβάλ Καννών.

«Είναι μία πολύ ευχάριστη είδηση για τη μοναδική παραλία της Χιλιαδού στην κεντρική Εύβοια, αλλά και συνολικά για την περιφέρεια και τολμώ να πω και για τη χώρα. Χθες το βράδυ πήραμε το βραβείο καλύτερης ευρωπαϊκής τοποθεσίας για το 2022, όπως την ανέδειξε η ψηφοφορία ευρωπαίων κινηματογραφόφιλων», δήλωσε.

Την ταινία «Το Τρίγωνο της Θλίψης» στήριξε τόσο η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Διρφύων με οργανωτικούς τρόπους, ενώ το βραβείο αποτελεί σημαντική διάκριση για το νησί.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς παίρνουν τα ονόματά τους οι κακοκαιρίες; Η ΕΜΥ εξηγεί

georgegsp

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι και γιατί θα χάνουν το επίδομα

georgegsp

Κακοκαιρία GAIA: Νέο έκτακτο δελτίο καιρού – Πού θα είναι επικίνδυνα τα φαινόμενα

georgegsp