HerNews.gr
Ταξίδια

Εξερευνήστε τα Ελληνικά νησία με την Seajets: Ταξίδια άνεσης και με ταχύτητα!

Η Seajets, η κορυφαία εταιρεία ακτοπλοϊκών μεταφορών στην Ελλάδα, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες ταξιδιού στα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Με τον σύγχρονο στόλο της, που περιλαμβάνει ταχύπλοα πλοία τελευταίας τεχνολογίας, η Seajets συνδυάζει την άνεση με την ταχύτητα, εξασφαλίζοντας γρήγορες και ασφαλείς μετακινήσεις.

Ανακαλύψτε την κοσμοπολίτικη Σαντορίνη, τα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου, την αυθεντική ομορφιά της Πάρου και πολλά ακόμα μαγευτικά νησιά, επιλέγοντας από τις πολυάριθμες διαδρομές που προσφέρει η Seajets.Με συχνά δρομολόγια και εξαιρετικές υπηρεσίες εν πλω, κάθε ταξίδι γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία.

Τώρα με το νέο απογευματινό δρομολόγιο της SEAJETS από τον Πειραιά φεύγεις
κατευθείαν μετά το γραφείο και είσαι:

  • Σύρο σε 2.20’ 
  • Μύκονο σε 3.00’
  • Πάρο σε 3.55’
  • Νάξο σε 4.35’Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με ακτή, γαλάζιος ουρανός, γκρεμός Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Είτε σχεδιάζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές είτε μια γρήγορη απόδραση το Σαββατοκύριακο, η Seajets είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας για να εξερευνήσετε τις απέραντες ομορφιές του ελληνικού αρχιπελάγους. 

Ταξιδέψτε με το CHAMPION JET 2, τον πρωταθλητή του Αιγαίου με 2 καθημερινές
αναχωρήσεις από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο & Μήλο. Σαλπάρουμε από τον Πειραιά & τη Ραφήνα με τα πολλαπλά καθημερινά, πρωινά
& απογευματινά δρομολόγια της SEAJETS:

Σύρο: 3 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις

Πάρο: 3 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις

Nάξο: 5 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις

 Μήλo: 4 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσεις

 Μύκονο: 4 καθημερινά δρομολόγια / αναχωρήσειςΔωρεάν στοκ φωτογραφιών με αρχιτεκτονική, γκρεμός, γραφικός Φωτογραφία από στοκ φωτογραφιών

Το ταχύπλοο WORLDCHAMPION JET με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς σας ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια. Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείτε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε και να δείτε από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.Κλείστε σήμερα το εισιτήριό σας και ζήστε την περιπέτεια της ζωής σας με την Seajets!

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

www.seajets.com

 210 710 7 710

Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σαλαμίνα: Οδικώς θα πηγαίνουμε πλέον στις παραλίες της!

Her News

7 προορισμοί της Ελλάδας γι’ αξέχαστο Πάσχα

Her News

4 προορισμοί όπου το μεγαλείο της ιστορίας συναγωνίζεται τη φύση

Her News