HerNews.gr
Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της – Η ανακοίνωση των συνεργατών της

Η Φαίη Σκορδά βιώνει μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Δημήτρης Σκορδάς.

Ο πατέρας της παρουσιάστριας, «έφυγε» ξαφνικά τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/1 από καρδιακή προσβολή που υπέστη στον ύπνο του, στις βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του.

Όπως ήταν λογικό, η Φαίη Σκορδά απουσιάζει σήμερα από την εκπομπή της “Fay’s Time” με το κλίμα να είναι αρκετά δύσκολο και μεταξύ των συνεργατών της, οι οποίοι κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν την εκπομπή χωρίς την παρουσία της.faiiskorda

«Καλησπέρα είναι λίγο δύσκολο να πούμε σήμερα. Θα έχετε ενημερωθεί ότι έχει χάσει τον πατέρα της και για εμάς όλους εδώ είναι μια από τις πιο δύσκολες επαγγελματικές στιγμές να κληθούμε να κάνουμε Fay’s Time χωρίς τη Φαίη. Δεν μπορεί να γίνει, απλά μηχανικά κάπως θα βγει μια εκπομπή η οποία έχει ετοιμαστεί απ’ όλη την ομάδα», δήλωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια η υπόλοιπη ομάδα δήλωσε: «Να στείλουμε όλοι μας την αγάπη και την συμπαράσταση. Κουράγιο στη Φαίη και στην οικογένειά της».

faii390

Ο Δημήτρης Σκορδάς ήταν ακτινολόγος και διέμενε στο Κιλκίς.

Το 2016 ο πατέρας της παρουσιάστριας είχε υποστεί έμφραγμα ενώ βρισκόταν στο Πόρτο Χέλι, εκεί που παρουσίαζαν ζωντανά την εκπομπή «Πρω1νό» η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ελικόπτερο στο ιατρικό κέντρο Αθηνών. 

«Διαβάσαμε μέσα από τα sites και το επιβεβαιώσαμε, ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Φαίης Σκορδά, στον ύπνο του ο άνθρωπος ήταν νέος σε ηλικία, τον είχα δει πριν λίγο καιρό με τη Φαίη και τη σύζυγό του. Συλλυπητήρια να πούμε, δύναμη και κουράγιο και στη σύζυγό του και στη Φαίη αλλά και στον αδελφό της. Φαντάζομαι, θα πάει στο Κιλκίς να είναι δίπλα στην οικογένειά της», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου μέσω της εκπομπής της το πρωί της Δευτέρας.

Με τη σειρά της, η Ελένη Τσολάκη είπε: «Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή πολύ ξαφνικά, μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες ώρες είναι οι επόμενες για εκείνη και την οικογένειά της. Είναι μια είδηση πραγματικά συγκλονιστική γιατί πραγματικά μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν ήταν γνωστό ότι μπορεί να αντιμετώπιζε κάτι σοβαρό. Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουμε την βαθιά μας στήριξη και τη δύναμη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ανάρτηση για τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη – «Τα κατάφερες»

HerNews ka

Δολοφονία στη Λούτσα: Γνωστοί βαρόνοι ναρκωτικών στη Γαλλία οι 6 νεκροί

HerNews ka

Ώρες κοινής ησυχίας: Πότε αλλάζουν & τι θα ισχύσει

Her News