HerNews.gr
Μόδα

Fashion Week: Τα εντυπωσιακά hair cuts που λατρέψαμε

Η Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι έκλεισε τον κύκλο των fashion weeks για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 21-22. Σύμφωνα με τους κανόνες της πανδημίας, οι όικοι μόδας παρουσίασαν τις συλλογές τους ψηφιακά, είτε μέσω πασαρέλας χωρίς κοινό, είτε μέσω ενός βίντεο film.

Τα ρούχα μπορεί να είχαν την τιμητική τους, αλλά και τα καλοχτενισμένα μαλλιά δεν έμειναν ασχολίαστα. Δες ως ευκαιρία, το Lockdown με τα κλειστά κομμωτήρια και αποφάσισε την extreme ή και όχι, αλλάγη που τόσο καιρό τόσο πολύ θές να εφαρμόσεις στα μαλλιά σου. Τα fashion show, ανέκαθεν, αποτελούν πηγή έμπνευσης. Στις συλλογές που ακολουθούν δεν θα βρεις υπερβολικά hair cuts. Συγκρατούν ένα κλασικό στιλ που τόσο αγαπάμε καθώς μένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. 

Τα hair cuts που επικράτησαν στις πασαρέλες των πιο γνωστών σχεδιαστών μόδας ήταν, συχνά, το καρέ, οι αφέλειες αλλά και σγουρά shag cuts. Όσον αφορά τα μακριά μαλλιά, μην ανησυχείς! Έχουμε και για εσένα προτάσεις, ώστε να ανανεωθείς. Ιδιαίτερη σημασία στα μακριά μαλλιά έδειξαν οι οίκοι Virginie  Viard Chanel είναι η απόδειξη.

Ακολουθούν τα παρακάτω κουρέματα προτάσεις

Chloé και Coperni: Κοντό καρέ 

Chanel και Ιsabel Marant: Curly shaggy hair 

Tod’s, Acne και Chanel:Αφέλειες

Marine Serre και Chanel: Μακριά μαλλιά 

Budapest και Acne: Pixie hair cut

Chloé και Chanel: Afro hair look 

Isabel Marant: Μακρύ καρέ 

 

Νεότερα Άρθρα

Zendaya: Ποζάρει ως Νίκη της Σαμοθράκης μέσα στο Λούβρο

HerNews ka

Τα πιο hot trends στις τσάντες για το 2023- Θα είναι παντού!

HerNews ka

Dua Lipa: Άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

Her News