HerNews.gr
Μόδα

Φεστιβάλ Καννών 2024: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Είναι η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου! Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2024 ξεκίνησε στις 14 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 25 Μαΐου, προσελκύοντας αστέρες του κινηματογράφου και σούπερ μόντελ στη Γαλλική Ριβιέρα για μια σειρά από πολυσύχναστες πρεμιέρες.

Η Greta Gerwig, η Lily Gladstone και η Eva Green είναι μεταξύ των μελών της φετινής κριτικής επιτροπής και οι A-listers συμπεριλαμβανομένων των Emma Stone, Selena Gomez, Cate Blanchett και Uma Thurman αναμένεται να κάνουν εμφανίσεις για να προωθήσουν τα επερχόμενα έργα τους.

Και ενώ ο κινηματογράφος μπορεί να είναι το επίκεντρο του φεστιβάλ, οι Κάννες είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα μόδας της χρονιάς με έναν περίφημο αυστηρό κώδικα ενδυμασίας. Παρακάτω, δείτε όλες τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Meryl Streep

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Αν ψάξετε το “French Riviera Chic” στο λεξικό, αυτή η φωτογραφία της Meryl Streep με λευκό κοστούμι της συλλογής Michael Kors με ριγέ μπλούζα Lilysilk και καπέλο Gigi Burris θα ήταν η επόμενη. Είναι εκεί για να λάβει τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα.

Jane Fonda

Η Jane Fonda φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα Elie Saab με χάντρες με ένα λεοπάρ παλτό Forte_Forte και πρόσθεσε κοσμήματα Pomellato στην πρεμιέρα του Second Act.

Heidi Klum

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Η Heidi Klum εντυπωσίασε με μια τουαλέτα σε φλογερό κόκκινο και μακριά ουρά και συνδύασε το εντυπωσιακό look με μυτερές γόβες με στρας.

Anya Taylor-Joy

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EnVols (@en_vols)

Η Anya Taylor-Joy εντυπωσίασε φορώντας το μεγαλύτερο καπέλο που έχουμε δει!

Greta Gerwig 

Η Greta Gerwig, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών φέτος, φόρεσε ένα μπλε ριγέ φόρεμα με γόβες Christian Louboutin στο photocall της κριτικής επιτροπής. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μόδα: Βρήκαμε τις πιο in επιλογές της Άνοιξης

Her News

Hailey Bieber: Ποια είναι τα αγαπημένα της σκουλαρίκια;

HerNewskl

Πως να ντυθείς για μια ρομαντική βραδιά (ακόμα και του Αγίου Βαλεντίνου)

HerNews ka