HerNews.gr
Διεθνή

Φεστιβάλ Καννών: Τα μεγαλύτερα ονόματα της 7ης Τέχνης παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών συνεχίζεται με όλη τη λάμψη που του αρμόζει.

Τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου σινεμά και της μόδας παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Η Σάλμα Χάγιεκ με τον σύζυγο της Φρανσουά Ανρί Πινιό, η Κέιτ Μπλάντετ, η Ίβα Λανγκόρια, η Ζόι Ζαλντάνια, η Κάρλα Μπρούνι.Ο Γιώργος Λάνθιμος που διαγωνίζεται με την ταινία του «Kinds Of Kindness» μίλησε στο MEGA και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Ο Έλληνας σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος Ευθύμης Φιλίππου αναφέρθηκαν στην μέθοδο που χρησιμοποίησαν για να δομήσουν την ταινία τους.

Ο Γιώργος Λάνθιμος αναφέρθηκε και στο κλειδί της δουλειάς του, την παρατηρητικότητα όσων τον περιβάλλουν.«Όταν κάνεις μία τέτοια δουλειά, να φτιάχνεις ταινίες ή να γράφεις, ούτως ή άλλως είναι ένα βασικό συστατικό να παρατηρείς την ανθρώπινη φύση ή την κοινωνία», είπε ο Γιώργος Λάνθιμος.

Επί εννέα ολόκληρα λεπτά το κοινό χειροκροτούσε όρθιο την Σελίνα Γκόμεζ μετά την προβολή της ταινίας «Emilia Perez» για την ερμηνεία της ως Jessi. Η ίδια συγκινημένη με τα βίας συγκρατούσε τα δάκρυα της.

Έξι ημέρες μένουν μέχρι τις 25 Μαΐου για να μάθουμε τον μεγάλο νικητή που θα κρατήσει στα χέρια του τον «Χρυσό Φοίνικα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Το ξέσπασμα του Jay-Z στα Grammys επειδή δε βραβεύτηκε ποτέ το άλμπουμ της

HerNews ka

Κρις Χέμσγουορθ: Αποκαλύπτει γιατί δεν θέλει η 11χρονη κόρη του να ασχοληθεί με την υποκριτική μετά το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

HerNews ka

Αν Χεκ: Αποκαλύφθηκαν τα αίτια του θανάτου της ηθοποιού – Τί αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή

Her News b