HerNews.gr
Ελλάδα

Flower Moon 2024: Έρχεται η επόμενη πανσέληνος – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η Πανσέληνος του Μαΐου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τελετουργικά λόγω της δύναμης και των πλεονεκτημάτων που έχει δώσει σε πολλούς ανθρώπους αλλά πότε συμβαίνει, τι σημαίνει και ποιες τελετουργίες μπορείτε να κάνετε;

Το Flower Moon πήρε το όνομά του από τα λουλούδια που αρχίζουν να ανθίζουν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, τα οποία χρησιμεύουν ως υπενθύμιση ότι όλα είναι μέρος του κύκλου της ζωής και του θανάτου με παρόμοιο τρόπο με εκείνον που οι Χριστιανοί θυμούνται τον Ιησού Χριστό κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Αυτός ο κύκλος εμφανίζεται επίσης μέσα μας, που μας επιτρέπει να απορρίπτουμε τα πράγματα που εμποδίζουν την προσωπική ανάπτυξη και αυτό επιτρέπει άφθονο χώρο για εσωτερική αναγέννηση.Μαθαίνοντας από τα λουλούδια

Πολλά μπορούμε να μάθουμε από τα λουλούδια, τα οποία είναι ριζωμένα, αλλά ρέουν με τον άνεμο, ενώ παραμένουν φωτεινά, πολύχρωμα και γεμάτα ζωή καθώς εμφανίζονται στον κόσμο. Η πανσέληνος των λουλουδιών έρχεται τον Μάιο ως ένα νέο αστρονομικό φαινόμενο που θα παρουσιάσει την ιδανική στιγμή για τελετουργίες και προσέλκυση καλής τύχης.

Αναλυτικά, η υπερσελήνη του Μαΐου θα παρατηρηθεί στο τέλος του μήνα και θα συναρπάσει τους λάτρεις της αστρονομίας με τη λαμπερή εμφάνισή της. Πότε θα είναι το Flower Moon;

Το Flower Moon θα φτάσει τον Μάιο για να προσφέρει μια ουράνια παράσταση, η οποία θα φωτίσει τον ουρανό το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου 2024. Αυτό το φαινόμενο είναι μία από τις τέσσερις σεληνιακές φάσεις που θα έχουμε τον πέμπτο μήνα του έτους.

Σύμφωνα με το Αστρονομικό Παρατηρητήριο του Κίτο, αυτό το γεγονός χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι ο φυσικός δορυφόρος της Γης θα βρίσκεται στην πλησιέστερη τροχιά του προς τον πλανήτη, επομένως, θα μπορείτε να απολαύσετε ένα μεγαλύτερο και φωτεινότερο φεγγάρι από το συνηθισμένο.

Αυτό το ουράνιο γεγονός συμπίπτει με την εποχή της άνοιξης στο βόρειο ημισφαίριο, όταν η φύση ξυπνά και τα φυτά και τα δέντρα ανθίζουν σε όλο τους το μεγαλείο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αθήνα: Αναστολή λειτουργίας των Δημοτικών Σχολείων λόγω ακραίων θερμοκρασιών

HerNews ka

Νίκος Καρακούκης: “Με συκοφάντησαν με απίστευτα ψέματα στην υπόθεση της Πάτρας”

Her News b

Ο Ed Sheeran στη Μάνη για οικογενειακές διακοπές!

Her News