HerNews.gr
Ζώδια

Flower Moon: Πώς θα επηρεάσει η πανσέληνος του Μαΐου το ζώδιό σας;

Η πέμπτη πανσέληνος από τις 12 που έχει προγραμματιστεί για το 2024 θα εμφανιστεί αυτή την Πέμπτη, 23 Μαΐου, και είναι παγκοσμίως γνωστή ως Πανσέληνος των λουλουδιών (Flower Moon) , λόγω της συσχέτισής της με την άνθηση των λουλουδιών, καθώς είναι μια περίοδος που όλα ανθίζουν και ευημερούν.

Οι αρχαίοι πολιτισμοί ονόμασαν την πανσέληνο με βάση τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε εποχής του χρόνου.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο των λουλουδιών;

Πολλοί άνθρωποι εκτελούν τελετουργίες κατά τη διάρκεια της πανσελήνου για να αξιοποιήσουν τη δύναμη και να αποκτήσουν πνευματικά οφέλη σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους.

Με την Πανσέληνο των λουλουδιών τον Μάιο, είναι μια καλή στιγμή να θυμηθείτε τους κύκλους της ζωής και του θανάτου, να αναζητήσετε έναν εσωτερικό χώρο για να απορρίψετε οτιδήποτε εμποδίζει την ανάπτυξη και να καλλιεργήσετε την εσωτερική αναγέννηση για να ανθίσετε και να επιτύχετε προσωπικούς στόχους.

Υπάρχουν θετικές πτυχές στον οικονομικό τομέα και αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που είναι πιθανό να ωφεληθούν:

Ταύρος

Ένα από τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν τα οφέλη της πανσελήνου των λουλουδιών είναι ο Ταύρος, ο οποίος μπορεί να εκμεταλλευτεί την ενέργεια που απορροφάται από τη Γη για την αποφασιστικότητά του και να αναζητήσει μακροπρόθεσμες επενδύσεις, απαιτώντας υπομονή για να περιμένει ευκαιρίες που βελτιώνουν τα οικονομικά.

Δίδυμοι

Σε συνδυασμό με την επιρροή του Δία, υπάρχουν καλές όψεις για την αφθονία, με το έμφυτο ταλέντο των γεννημένων σε αυτό το ζώδιο να κάνουν επαγγελματικές συμφωνίες που αυξάνουν την οικονομική υποστήριξη, χάρη στην ψυχική τους ευκινησία. Παρθένος

Με την πανσέληνο των λουλουδιών σε συνδυασμό με την επιρροή του Ερμή, μπορούν να ληφθούν καλές αποφάσεις για σοφές επενδύσεις, χωρίς να παραμελούνται οι θετικές πτυχές της αφθονίας, χάρη στην προστασία του Δία για τους Παρθένους.

Ιχθύες

Για τους Ιχθύες, σε αντίθεση με τα άλλα τρία ζώδια που αναφέρθηκαν, το όφελος αυτές τις μέρες σχετίζεται περισσότερο με την τύχη, καθώς μπορεί να λάβουν απροσδόκητα κέρδη. Ωστόσο, θα σας βοηθήσει πάντα να παραμένετε συγκεντρωμένοι στο να ακολουθείτε τα όνειρα και να καθοδηγηθείτε από τη διαίσθηση για να είστε σε εγρήγορση όταν εμφανίζονται ευκαιρίες.

Flower Moon 2024: Έρχεται η επόμενη πανσέληνος – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εδώ είναι το ιδανικό απεριτίφ που αντιστοιχεί σε κάθε ζώδιο

HerNews ka

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου

HerNewskl

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 30 Ιανουαρίου

Her News b