HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Φώτης Σεργουλόπουλος: Θα είναι στο πρωινό του Star;

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι αδιαμφησβήτητα ένας από τους πιο επιτυχημένους και καλύτερους παρουσιαστές που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Η απουσία του είναι ηχηρή και τα σενάρια τον τελευταίο καιρό είναι πολλά. Επιβεβαιώνει τις φήμες που τον θέλουν να παρουσιάσει το πρωινό του Star;

Η κάμερα του Happy Day τον συνάντησε χθες βράδυ στην παρουσίαση του βιβλίου “Η Καλλονή” της συγγραφέως Κατερίνας Μπέη και απάντησε χιουμοριστικά αλλά και αφοπλιστικά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Εσύ δεν είσαι δημοσιογράφους του Star; Γιατί δεν ρωτάς το κανάλι; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση με το Star. Το έχω ξανά πει αλλά οι δημοσιογράφοι με αγνόησαν..” Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Ελένης Μουστάκη και την εκπομπή Happy Day αν έχει συζητήσει με το MEGA ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε ότι δεν συζηταει για την επαγγελματική του δραστηριότητα αν κάτι δεν είναι χειροπιαστό. Συμπλήρωσε ότι σε συναισθηματικό επίπεδο δεν του λείπει η τηλεόραση αλλά δημιουργικά θα το ξανα έκανε”

Στην παρουσίαση βρέθηκαν και οι ηθοποιοί Τζένη Θεωνά, Τόνια Σωτηροπούλου και Ρένος Χαραλαμπίδης. Η  γλυκιά μανούλα Τζένη Θεωνά απάντησε στις ερωτήσεις : “Το να είσαι εργαζόμενη μαμά είναι ένα κουίζ που λύνεται εξαιρετικά δύσκολα…”

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας υπενθυμίζει ακόμα μια φορά για τον έρωτά της με τον Κωστή Μαραβέγια “Ο σύντροφος μου με αγαπάει και με σέβεται” καθώς αποκαλύπτει ότι αισθάνεται άβολα να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης δηλώνει: “Τρέχω μαραθώνιο για να ξεπεράσω έρωτες. Κάθε έρωτας μας βρίσκει ανέτοιμους, αν μας βρει έτοιμους τότε είναι φλερτ!”

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Γκέλια: «Μιλάω ανοιχτά για τον ρατσισμό που έχω βιώσει»

Vip Group

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους “Πρωταγωνιστές” αύριο στις 22:50 στον Alpha

Her News b

Εκτός Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έχω υπογράψει κάτι άλλο»

Her News