HerNews.gr
Beauty

Γαλλικό Μανικιούρ: Οι παραλλαγές του για minimal chic εμφανίσεις!

H νέα χρονιά επιτάσσει νέες τάσεις στο γαλλικό μανικιούρ και εμείς τις έχουμε ήδη λατρέψει. Eπισκεφθήκαμε τον μαγευτικό πολυχώρο “Nail me up” στον Πειραιά και στο Κερατσίνι, όπου πραγματικά ενθουσιαστήκαμε με τις παροχές, την τέλεια εξυπηρέτηση αλλά και τις υπέροχες προτάσεις για γαλλικό μανικιούρ που θα ξεχωρίσει!

Δεν είναι λίγα τα nail art που θα φέρουν μια ανανέωση στο μανικιουρ σου για το 2022, σε πολλες αποχρώσεις. Τα nail stickers πολλές φορές κάνουν τη διαφορά και φυσικά μπορείς να τα δοκιμάσεις. 

γαλλικό μανικιούρ

Το γαλλικό μανικιούρ πρέπει να έχει πάντα μια δόση glam σε κάθε σου εμφάνιση!

Το γαλλικό μανικιούρ με μαύρο τελείωμα, κερδίζει ολοένα και περισσότερους οπαδούς στον μοναδικό κόσμο της ομορφιάς. Με τη βοήθεια των αγαπημένων μας Nail me Up στον Πειραιά και το Κερατσίνι όλα μοιάζουν chic. Άλλωστε, πως θα αναβαθμίσεις το στιλ σου, αν δεν αντικαταστήσεις το λευκό βερνίκι με μαύρο;

γαλλικό μανικιουρ

Tο γαλλικό μανικιούρ ταιριάζει σε κάθε στυλ και τύπο γυναίκας για αυτό και δεν ακολουθεί κανέναν κανόνα. Ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και δείχνει τα δάχτυλα των χεριών πιο κομψα.

Η βάση του γαλλικού μάνικιούρ μπορεί να είναι σταθερή και πολλές φορές πολύ κοντά στο φυσικό χρώμα του νυχιού σου. Τη συγκεκριμένη must τάση μας την προτείνει το Nail Me Up.

Βέβαια, τα nail arts είναι άπειρα και ταιριάζουν σε κάθε εποχή! Ακόμη και το καλοκαίρι μπορεί να γίνει το συγκεκριμένο pattern πολύ δροσέρο.

Το Νail me Up δίνει έμφαση στα άκρα σας και τα αναδεικνύει με τον πιο μοντέρνο τρόπο! Μια επίσκεψη θα σας πείσει!

Κάποιοι υποστηρίζουν πως τα ροζ ombré νύχια είναι η millenial εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ. Εμείς συμφωνούμε απόλυτα!
Στο Νail me Up θα βρείς αμέτρητα σχέδια, μοναδικές τεχνικές, έμπειρες τεχνήτριες νυχιών και εξαιρετικούς κομμωτές που θα σε κάνουν να το λατρέψεις. 

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν αναδεικνύεται εξίσου όμορφα και στα μακριά νύχια. Αν σου αρέσουν οι πιο τολμηρές εμφανίσεις και θέλεις να εισαι “in style”. Τότε τα whirl σχέδια σε nude χρωματισμούς είναι αγαπημένα.

Ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας και ανυπομονώντας για τα hair & nails trends της άνοιξης του 2022, ο εξαιρετικός πολυχώρος στον Πειραιά και το Κερατσάνι σας περιμένουν για να σας κάνουν ακόμα πιο όμορφες!

Για όσες είναι celebs addcted το Nail me Up προτείνει τις παραλλαγές που έκανε η Kendall Jenner ακριβώς πριν ένα χρόνο!

 

  • Nail me up Πειραιά
Στέφανου Σκουλούδη 16, Καλλίπολη Πειραιά
21 0428 6184
Instagram
Facebook
  • Nail me up Κερατσινίου
Παπανικολή 8, Κερατσίνι
21 0461 1338
Instagram

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Υιοθέτησε το micro french manicure

HerNewskl

Cherry mocha nails: To φθινοπωρινό μανικιούρ που λατρεύουν οι influencers

HerNewskl

Λιπαρό πρόσωπο: Tips που θα σε σώσουν τις ζεστές μέρες

Her News