HerNews.gr
Social News

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Το εκατέρωθεν unfollow που δημιούργησε ερωτηματικά

Ερωτηματικά δημιούργησε το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκαναν ο ένας τον άλλο unfollow στο Instagram.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δυο χρόνια, και ενώ στις αρχές ήταν ιδιαίτερα φειδωλοί αναφορικά με τη σχέση τους, το τελευταίο διάστημα δημοσίευαν όλο και περισσότερα στιγμιότυπα μαζί στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instargam.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες η Γαρυφαλλιά Καληφώνη περπάτησε στο catwalk του “Yes I Do” ντυμένη νυφούλα και στις δηλώσεις της στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών είχε μιλήσει για τον σύντροφό της, Χρήστο Μάστορα.

«Δεν νομίζω να υπάρξει πρόταση γάμου μετά την εμφάνισή μου με νυφικό. Ο γάμος είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει, είναι πολύ νωρίς, είμαι ένα μωράκι 28 ετών», δήλωσε αρχικά η influencer και πρόσθεσε:

«Έχω το σπίτι μου κανονικά, μένουμε μαζί με τον Χρήστο, δεν είναι κάτι επίσημο», ενώ αναφορικά με την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είπε πως: «Είχε κάτι που με είχε αγχώσει αλλά τώρα δόξα τω Θεώ είναι μια χαρά».

Χρήστος Μάστορας - Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η έκπληξη του τραγουδιστή για την πρώτη τους επέτειο - Bigpost.grΤο unfollow που έκανε όμως το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, έχει φουντώσει τις φήμες ότι η σχέση τους περνά κρίση, ενώ κάποια δημοσιεύματα κάνουν λόγο μέχρι και για χωρισμό.

Να σημειωθεί ότι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη το βράδυ της Κυριακής 17/3, λίγες ώρες πριν το unfollow με τον Χρήστο Μάστορα, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο όπου τραγουδούσε το “Από μακριά και αγαπημένοι” της Άννας Βίσση, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα «Από μακριά ναι, αγαπημένοι όχι».

 

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #❤️ #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Nίκος Μουτσινάς: “Είμαι ευγνώμων που έχω φτάσει σε αυτήν την ηλικία,τίποτα δεν είναι δεδομένο!”

HerNewskl

 Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor

HerNewskl

And Just Like That: Κυκλοφόρησε και επίσημα το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν

HerNews ka