HerNews.gr
Διεθνή

Georgina Rodriguez: Συναντήθηκε με την πρώην του Christiano Ronaldo Irina Shayk;

Οι διασημότητες και οι VIP περιοχές της Formula 1 ταιριάζουν τέλεια και το Άμπου Ντάμπι δεν αποτέλεσε εξαίρεση, με τις δύο “φλόγες” του Christiano Ronaldo, την Georgina Rodriguez και την Irina Shayk , και οι δύο παρόντες στον αγώνα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Georgina είχε μαζί και τον γιο της Mateo, ο οποίος τράβηξε όλη την προσοχή, αλλά το πιο αναμενόμενο γεγονός μεταξύ των καλεσμένων παγκόσμιας κλάσης ήταν η πιθανή συνάντηση της νυν συντρόφου του Ronaldo με την Irina Shayk, που ήταν η κοπέλα του για πολλά χρόνια.

Η Ισπανίδα influencer δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο όπου ποζάρει με τη Naomi Campbell, τη φίλη και συνεργάτη της Irina Shayk, ωστόσο δεν υπάρχουν στοιχεία ότι οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irina shayk (@irinashayk)

Εικάζεται ότι λόγω της εγγύτητας και των δύο με το βρετανικό μοντέλο, θα μπορούσαν να είχαν συναντηθεί με κάποιο τρόπο, αλλά φαινομενικά δεν είχε αποτέλεσμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Αποκάλυψε ότι ένιωθε «ανασφαλής και αβέβαιη» για το σώμα της μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της

HerNews ka

Ανδριάνα Μαννέτα: Η Ελληνίδα κειμενογράφος του βρετανικού παλατιού αποκαλύπτει τα πάντα για την στέψη του βασιλιά Κάρολου

HerNews ka

Ισραήλ: Νεκρή 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη – «Την πυροβόλησαν πισώπλατα»

HerNews ka