HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ο αδερφός μου ο Κώστας παντρεύεται»

Η εκπομπή «Ελένη» συγκέντρωσε όλα τα νέα της showbiz που ξεχώρισαν μέσα στο σαββατοκύριακο.

Η Μπέττυ Μαγγίρα για το οριστικό φινάλε της εκπομπής «I love soukou» σχολίασε: «Μπορεί να είπα ότι ερχομένη εδώ ότι θα ριζώσω, δεν πειράζει και να μη ριζώσουμε, κάπου θα τρυπώσουμε. Κάπου θα ανθίσουμε. Νομίζω τίποτα δεν χάνεται. Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Μη χάνετε ποτέ το όραμά σας και το όνειρό σας».

Η Ναταλία Γερμανού σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που τον φοβάμαι πολύ τον χρόνο. Τον φοβάμαι γιατί δεν αξιώθηκα, δεν κατάφερα ποτέ στη ζωή μου να κάνω μια μακροχρόνια σχέση, χωρίς να κουραστώ, χωρίς να κουράσω. Το δίνω και στους άλλους ότι εντάξει ή βαριόμουν εγώ ή με βαριόταν ο άλλος. Ο χρόνος πάντως με νικούσε, η φθορά με κέρδιζε πάντα».Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του MEGA «Aκομα δεν είδες τίποτα» έκανε μια αποκάλυψη.

«Γιατί είναι είδηση ότι παντρεύομαι; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ο αδερφός μου ο Κώστας παντρεύεται».

Η Μαρία Μπακοδήμου έχοντας καλεσμένο τον Αλέξανδρο Ρήγα στην εκπομπή «Γεια σου» θυμήθηκε μια ιστορία από τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου  στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: «Ήμουν έτοιμη να γεννήσω και είχα μαλώσει με τον πατέρα των παιδιών μου. Με έψαχνε στο μαιευτήριο σε άλλο δωμάτιο λέγοντας ”εγώ είμαι ο πατέρας”».

«Μπαμπάδες με ρούμι», η θεατρική παράσταση ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία από το θέατρο Βεάκειο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Γιαννιάς: «Πιστεύω στο κάρμα περισσότερο όσο μεγαλώνω»

Her News b

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον;

Her News b

Oι αντικαταστάτες της Καραβάτου – Το νέο δίδυμο στην πρωινή ζώνη του STAR 

Her News