HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Καπετάνιος: Σοκάρει η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Κόκοτα – «Μας κόπηκαν τα πόδια»

Αποκλειστικά στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση του με το τραγούδι, με αφορμή τη συμμετοχή του στο J2US.

«Δεν είχα πολύ καλή σχέση με το τραγούδι, παραπατούσα ανάμεσα στον τόνο και στο ημιτόνιο, αλλά το απολαμβάνω. Το πιο άσχημο που συνέβη στο show είναι που αρρώστησε ο Δημήτρης Κόκοτας, μας συγκλόνισε. Το άσχημο περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα έγινε την ώρα που βγαίναμε στο πλατό για να τραγουδήσουμε, μας κοπήκαν τα ποδιά, ήμασταν αλλού».Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του αδερφού του.

«Όταν έχασα τον αδερφό μου έπρεπε να παίξω διπλή παράσταση. Ήταν δύσκολο, στο τέλος είχαν σηκωθεί όλοι και χειροκροτούσαν».

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως το political correct είναι μόδα της εποχής και ότι η σάτιρα δεν σηκώνει εκπτώσεις.

«Στης «Ελλάδος τα παιδιά» είπα μόνος μου στον Γιάννη Μπέζο ότι θέλω να κάνω τον καραβανέα. Σε 60 επεισόδια στις επαναλήψεις πήρα 300 ευρώ, δηλαδή 1,80 το επεισόδιο, είναι αστείο. Έχω πάρει και 0,80 ευρώ για επεισόδιο που έπαιξε σε επανάληψη», αποκάλυψε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Τέλος, ανέφερε πως δεν υπάρχει «διαζύγιο» με τον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο συνεργάστηκαν επί σειρά ετών.

«Κάθε κύκλος έχει την αρχή και το τέλος του. Κάποια στιγμή αλλάζεις πορεία», είπε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανδρέας Μικρούτσικος – Στέφανος Κωνσταντινίδης: Μεγάλη ένταση στον αέρα της εκπομπής- «Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;»

HerNews ka

Τάκης Ζαχαράτος: Με ποιους όρους θα πει «ναι» στην κριτική επιτροπή του YFSF

Her News b

Πασχάλης Τσαρούχας: «Άνθρωποι με το ένα πόδι στον τάφο θέλουν να έχουν μια σύντροφο, εγώ δεν αισθάνομαι αυτήν την ανάγκη»

HerNews ka