HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Σεβδικαλής για την πρόταση γάμου στην Σοφία Κουρτίδου: «Το σχεδίαζα πάνω από μήνα»

Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σοφία Κουρτίδου το περασμένο Σάββατο 25/5 στη σκηνή του J2US όπου και διαγωνίζονται.

Πριν από μερικές ημέρες ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την πρόταση γάμου αλλά και για το πότε σκοπεύουν να παντρευτούν.

Αναφορικά με το πως αποφάσισε να κάνει την πρόταση γάμου: «Αχ, η καρδούλα μου το ξέρει! Το σύμπαν συνωμότησε πάρα πολύ γιατί η Σοφία είναι πολύ έξυπνη, ότι κατάφερα και τη σκαπούλαρα, πάλι καλά» είπε αρχικά ο Γιάννης Σεβδικαλής. just-13.jpgΚαι πρόσθεσε: «Πάνω από μήνα ήταν στο μυαλό μου απλά τον τελευταίο μήνα το σχεδίαζα. Ούτε στους γονείς ήθελα να το πω γιατί πολύ εύκολα θα διαρρεύσει».

Στη συνέχεια η Σοφία Κουρτίδου εξέφρασε την αγάπη που έχει στη μητέρα του συντρόφου της: «Η μαμά του Γιάννη είναι το σύμβολο της μάνας και φανταστείτε πώς μπορεί να νιώθει, όταν βλέπει τον γιο της ευτυχισμένο. Είναι μία υπέροχη γυναίκα και εγώ έχω βρει μία δεύτερη μητέρα».«Εμείς θαυμάζουμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον που δεν είναι υπερβολή ότι ερωτευόμαστε ο ένας τον άλλον καθημερινά» πρόσθεσε επίσης η Σοφία Κουρτίδου, σημειώνοντας για τον γάμο: «Δεν βιαζόμαστε αλλά και δεν κρατιόμαστε. Λέγαμε να πάμε σε ένα ξωκλήσι οι δυο μας, όμως αυτή τη στιγμή μας παίρνει όλη η Ελλάδα τηλέφωνα και δεν ξέρουμε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ατάκα όλο νόημα στον αέρα της εκπομπής της μετά τη συνέντευξη Μαραντίνη

Her News b

Έλενα Ασημακοπούλου: Η κρίση πανικού στο κάστινγκ με τον Λιάγκα και το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Her News

Κάτια Ταραμπάνκο: «Με έχει απατήσει σύντροφος μου με την κολλητή μου»

Her News b