HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιάννης Ζουγανέλης: Σοκάρει με την δήλωση του «Έχω γνωστούς που μου λένε “Πάμε Ταϊλάνδη γιατί εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά”»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε μια συνέντευξη που έδωσε στο κυπριακό κανάλι Astra Tv σοκάρει με αυτά που αποκάλυψε.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή Status αποκάλυψε στον Κωνσταντίνο Καμέα ότι έχει γνωστούς που πηγαίνουν στην Ταϊλάνδη ώστε να έχουν σεξουαλικές επαφές με παιδιά.

«Το λέω για πρώτη φορά. Έχω γνωστούς όχι φίλους, που μου λένε πάμε στην Ταϊλάνδη γιατί εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά. Μη σε εκπλήσσει καθόλου, απλώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί στον κόσμο μας που πηγαίνουν στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σχέσεις με παιδιά. Βέβαια έχουν έρθει και μου το έχουν πει. Τους λέω καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι; Αλλά πάνε και λένε “είναι πάρα πολύ ωραία και γουστάρουμε”.

Έπειτα ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας : «Ζούμε σε έναν κόσμο που συνυπάρχουμε με όλα αυτά τα πράγματα που σκοτώνουν την ζωή. Η ζωή είναι συνυφασμένη με την αξιοπρέπεια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Βάλλης: Εξηγεί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” ποιοι είναι οι πλέον δημοφιλείς Ελληνικοί προορισμοί διακοπών

HerNews ka

Νίκος Αποστολόπουλος: «Στην παρουσίαση του “My style rocks” ας έβαζαν Χριστοπούλου, Ζενεβιέβ ή κάποια από αυτές τις στρίγγλες»

HerNews ka

Μελίνα Νικολαΐδη: Στο νέο επιχειρηματικό βήμα του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με την Δέσποινα Βανδή – Οι πρώτες δηλώσεις

HerNews ka