HerNews.gr
Beauty

Γιατί είναι καλύτερο να κουρέψετε τα μαλλιά σας κατά την πανσέληνο του Ιουνίου 2024;

Εδώ υπάρχουν παραδόσεις που δεν πεθαίνουν ποτέ και η αρχαία πρακτική του κουρέματος των μαλλιών σας σύμφωνα με τις σεληνιακές φάσεις είναι ακόμα “ζωντανή”. Για όσους πιστεύουν στις προβλέψεις της επιρροής των αστεριών, το Σεληνιακό Ημερολόγιο αποκαλύπτει ποιες μέρες του Ιουνίου είναι ιδανικές για ένα κούρεμα που θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν γρήγορα.

Σε περίπτωση που είστε ένα από τα χιλιάδες άτομα που ενδιαφέρονται για τις κινήσεις στο ημερολόγιο με βάση τους μηνιαίους κύκλους της Σελήνης, αυτό είναι για εσάς.

Παρακάτω, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τις ιδανικές εποχές σύμφωνα με την αστρολογία για να κουρέψετε τα μαλλιά σας.

Σεληνιακό Ημερολόγιο: Αυτές είναι οι καλύτερες μέρες του Ιουνίου για κούρεμα

Στο Σεληνιακό Ημερολόγιο του 2024 διαπιστώνουμε ότι ο Ιούνιος παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Το χειμερινό ηλιοστάσιο, που σηματοδοτεί την έναρξη της πιο κρύας εποχής του χρόνου, συμβαίνει την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 17:50.

Μια μέρα αργότερα, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, θα έχουμε πανσέληνο που θα εγκαινιάσει τη χειμερινή περίοδο σε μια από τις μεγαλύτερες νύχτες του χρόνου.

Σύμφωνα με τον Cuerpo Mente, οι μέρες κοντά στην πανσέληνο στις 21 Ιουνίου είναι οι καλύτερες όσον αφορά το κούρεμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ενέργεια της σελήνης ευνοεί την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Αυτή η πανσέληνος, που πέφτει τόσο κοντά στο ηλιοστάσιο, θα επιτρέψει να εμφανιστούν τέσσερις πανσέληνοι κατά τη διάρκεια του χειμώνα στο νότιο ημισφαίριο.Το τελευταίο από αυτά, λίγο πριν το τέλος της σεζόν, θα είναι γνωστό ως «εποχιακή μπλε πανσέληνος», ένα σπάνιο φαινόμενο με πνευματική σημασία για όσους γιορτάζουν τελετουργίες του ηλιοστασίου.

Οι ιδανικές μέρες για κούρεμα κατά τη διάρκεια του σεληνιακού ημερολογίου

Για όσους ακολουθούν τις αρχαίες σεληνιακές παραδόσεις, το ημερολόγιο Ιουνίου 2024 αποκαλύπτει τις πιο κατάλληλες ώρες για κούρεμα. Αυτές οι μέρες, γνωστές ως «ημέρες ρίζας» και «ημέρες φύλλων» , ευνοούν την ισχυρή και γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών σύμφωνα με τη σεληνιακή ενέργεια.

Hairgloss: Πως να επιτύχετε το κορυφαίο trend που χαρίζει απόλυτη λάμψη στα μαλλιά σας

Νεότερα Άρθρα

Scrub χειλιών: Πώς να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο;

HerNewskl

Contour Bob: Το κούρεμα που δημιουργεί φυσικό contouring στο πρόσωπο

HerNewskl

Chiara Ferragni: Έκανε το τέλειο makeup look με ένα μόνο προϊόν!

HerNewskl