HerNews.gr
Γνώμες

Γιατί νιώθεις την ανάγκη ν’ ανεβάσεις πολλά stories μετά τον χωρισμό;

instagram
Αχ η εποχή μας. Είναι πανέμορφη. Τα έχει όλα. Χαρές και λύπες, γέλια και κλάματα, φωνές και ησυχία. Έχει ζωή άρα τα έχει όλα. Μέσα στα όλα είναι και τα social media, το Instagram, τα stories και.. εμείς! Αλήθεια, εμείς σε αυτή την εποχή που είμαστε βρε παιδιά;

Με τα μάτια καρφωμένα πίσω από μια οθόνη περιμένοντας στωικά να δούμε τα stories που χάσαμε, τις ιστορίες των ανθρώπων που είναι σαν και εμάς στην καθημερινότητα τους. Ανεβάζουμε και εμείς μετά τα δικά μας και να σου το αλισβερίσι. Ωραία βγήκα; Μήπως να βάλω άλλο φίλτρο; Και κάπου ανάμεσα στα ερωτήματα, το direct message σου χτυπάει. Είναι αυτός που θέλεις.

Βρίσκεστε και μετά από μια σειρά ραντεβού, είναι επίσημο! Είστε μαζί. Σε πάω τώρα λίγο σε fast forward:

Χώρισες γιατί δεν ταιριάξατε. Δεν τα βρήκατε και κάπου η σχέση δεν μπορούσε να συνεχίσει. Πάμε παρακάτω λες, πάμε παρακάτω θα σου πω. Μετά από ημέρες στεναχώριας, κλάματος (ίσως) και σκέψης, ανοίγεις το Instagram και αυτό ήταν. Τα stories θα δώσουν και θα πάρουν.

instagram

Γιατί αλήθεια; Η απάντηση είναι απλή.

Χρειάζεσαι την προσοχή που λείπει αυτή τη στιγμή απ’ τη ζωή σου. Τον εφησυχασμό της ανασφάλειας και την αίσθηση της μοναξιάς που γεννάει ένας χωρισμός. Επομένως, η προβολή του εαυτού στα social media θα έχει αύξηση του ενδιαφέροντος από τους ακόλουθους και θα σηματοδοτήσει την εργένικη και πάλι ζωή που οδεύει στην αναζήτηση του επόμενου συντρόφου με fingers crossed να είναι μια πολύ όμορφη σχέση.

Χρειάζεται αλήθεια να γίνει όλο αυτό που είπα στην προηγούμενη παράγραφο. Η αλήθεια είναι πως όχι, αλλά μεταξύ μας, η επιβεβαίωση αυξάνει την αυτοπεποίθηση οπότε όλοι το έχουμε κάνει ή θα το κάνουμε. Θα ανεβάσουμε τον εαυτό μας πολλάκις. Όμως, υπάρχει το μέτρο. Η υπέρμετρη χρήση δείχνει μη αυτοπεποίθηση και ουσιαστικά γεννά ακόμη μεγαλύτερες ανασφάλειες, μιας και πάντοτε περιμένουμε την ‘’αντίδραση’’ των ακολούθων για να πούμε ότι αυτό που κάνουμε την κάθε στιγμή μετράει και θα μας προσέξουν.

xwrismos

Όχι. Δεν την χρειαζόμαστε. Το κέντρο σου είσαι εσύ. Ένας χωρισμός έγινε γιατί εσύ και ένας άνθρωπος, έξω από την ιντερνετική σφαίρα, δεν ταιριάξατε. Η προσωπικότητά σου και η αξία σου δεν μετριούνται σε likes ή αντιδράσεις. Είναι ανεκτίμητα διαμάντια και αναγνωρίζονται στην πραγματική ζωή, έξω από τις οθόνες. Ζήσε λοιπόν χωρίς την εξάρτηση του ανασφαλούς κοινωνικού μέσου. Έχεις την ασφάλεια του απλά να είσαι εσύ. Και είναι το παν.

Νεότερα Άρθρα

Αν με γνώριζες τώρα θα με ερωτευόσουν;

HerNewskl

HisStories 05: “Σήμερα θα σου πω για εμένα…”

Her News b

Κάθαρση.. Καθάρισε το σπίτι, την καρδιά, την ψυχή σου!

Her News