HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Γιατί θες να κάνεις σεξ με τον πρώην σου;

Τελικά το να κάνεις σεξ με τον πρώην σου είναι υγιές για την προσωπική σου ζωή ή είναι η αιτία που δεν μπορείς να προχωρήσεις παρακάτω; Σίγουρα ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά. Τι είναι αυτό όμως που σε κάνει να θέλεις να τον δεις και να κάνετε σεξ;  Έχουμε και λέμε τα παρακάτω. 

Το πιο βασικό είναι ότι νιώθεις ότι δεν έχει τελειώσει η κατάσταση μεταξύ σας. 
 Νιώθεις την ανάγκη να βρεθείτε μια ακόμα φορά, γιατί ενδεχομένως η κατάσταση δεν έληξε όπως ήθελες και το σεξ είναι καλύτερη αφορμή.  Το πιο βασικό από όλα είναι ότι αρκετοί άνθρωποι πιστεύουν με αυτοίς τους τρόπους  ότι μπορείτε να τα ξαναβρείτε
Σε περίπτωση που δεν έληξες εσύ τη σχέση σας, είναι λογικό να νιώθεις πληγωμένη και να θέλεις να τον κερδίσεις πίσω. Και είναι λογικό. Όμως το σεξ δεν είναι σωστός αυτός ο τρόπος.  

Για κάποιους άλλους όμως τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ απλά και να θες να κάνεις sex.  
Άνθρωπος είσαι, έχεις ανάγκες, λυγίζεις, θέλεις να το κάνεις. Άρα τι κάνεις; Αναζητάς κάποιον που γνωρίζεις και ξέρεις ότι θα περάσεις καλά μαζί του, με αυτόν δηλαδή που νιώθεις οικειότητα. 

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι κάθε στιγμή που περνάς με τον πρώην σου είναι στιγμή που θα μπορούσες να περάσεις με έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορεί να υπάρξει μέλλον. 

Νεότερα Άρθρα

Σου μιλάω για ανθρωπιά

Her News

Αν τα χρήματα μετρούνταν σε χρόνο, θα διάλεγες να ζήσεις αιώνια;

Her News

Γιατί αναστενάζεις στο σεξ;

Her News