HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Ηλιάδης: «Έφυγε» από τη ζωή ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

«Έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Ηλιάδης ο οποίος ήταν ο δεύτερος σύζυγος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουλκάκη.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσω Facebook, ο γαμπρός του Γιώργου Ηλιάδη και δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

«Καλό παράδεισο αγαπημένε μου πεθερέ», έγραψε στην ανάρτηση ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Ο Γιώργος Ηλιάδης επιχειρηματίας και δημοσιογράφος υπήρξε για 1,5 χρόνο σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία πήρε διαζύγιο και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο. 

Ο τελευταίος σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αρθρογραφούσε για πολλά χρόνια και διετέλεσε αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» και του «Εθνικού Κήρυκα».

Γιώργος Ηλιάδης: Ο δεύτερος σύζυγος της Αλίκης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές  της ζωής τηςΕίχε επίσης εκπομπές πολιτικού και ιστορικού περιεχομένου στο ΡΙΚ.

«Ο μεγαλύτερος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης. Ο γάμος αυτός έγινε τόσο κρυφά που δεν το έμαθε ούτε η μητέρα της. Πίστευε ότι θα έβρισκε ηρεμία κοντά του. Στους τρεις μήνες που παντρεύτηκαν έφυγε, γύρισε πίσω στα παιδιά του. Είχε προβλήματα με τα παιδιά του, αισθανόταν ότι έπρεπε να γυρίσει. Ήταν σοκαριστική για την Αλίκη η απόφαση αυτή», είχε αποκαλύψει πρόσφατα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Μάκης Δελαπόρτας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πεντέλη: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους λόγω πυρκαγιάς

Her News

Πετρέλαιο θέρμανσης: Με τιμή «έκπληξη» ξεκινά η διάθεση την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου – Τι αλλάζει στο επίδομα θέρμανσης

HerNews ka

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Τι εισφορές πληρώνουν, τι σύνταξη θα πάρουν

Her News