HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Κοινή διήμερη απόδραση στον Πόρο

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, είναι κάτι παραπάνω από… φίλοι.

Λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας όπου ο Γιώργος Λιάκας και η Μαρία Αντωνά βρίσκονται δίπλα-δίπλα στο ίδιο τραπέζι σε γνωστό μαγαζί στην παραλιακή, το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στον Πόρο.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη για το «Πρωινό ΣουΣου», ο παρουσιαστής και η ραδιοφωνική παραγωγός, φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο του συντρόφου της Ευαγγελίας Αραβανή, Σπύρου Λάζαρη.

«Ήταν και η Ευαγγελία Αραβανή με το μωρό. Οι φωτογραφίες πρόδωσαν ότι ήταν και οι δυο εκεί ταυτόχρονα, το είχε πει κιόλας η Μαρία Αντωνά ότι θα έφευγε για Σαββατοκύριακο και αν δεν κάνω λάθος πήγαν με το φουσκωτό σκάφος του Γιώργου. Ήταν πάρα πολύ καλά μαζί και δεν κρύβονταν, αλλά δεν κυκλοφόρησαν για να τους τραβήξουν.Νομίζω ότι έμειναν στο ξενοδοχείο για να είναι προστατευμένοι», αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Φραγκολιάς

Το πρωί της Δευτέρας 10/6 προβλήθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» οι δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά ο οποίος ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα να είναι ζευγάρι.

«Τώρα τι περιμένεις; Να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω όλα αυτά που ακούγονται; Στόμα έχουν, ειδικά ο Γιώργος Λιάγκας έχει και πρόσβαση και μπορεί να μιλήσει επί αυτού», δήλωσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ερωτηθείς για το πως θα τους έβλεπε ως ζευγάρι, δήλωσε: «Θα έπρεπε να τους δω μαζί και εάν ισχύει (σ.σ. ότι είναι ζευγάρι) να δω αν ταιριάζουν».

Τέλος, για τον Άρη Σοϊλέδη αποκάλυψε ότι: «Δεν έχω κόψει εγώ τις επαφές μας, ο Άρης τις έχει κόψει. Δεν μιλάμε καθόλου, από την εποχή που ήταν η Μαρία Αντωνά στο Survivor, είχαν σπάσει λίγο οι σχέσεις μας».

Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Η κοινή φωτογραφία και οι φήμες ότι είναι ζευγάρι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: «Παίρνουν τα φώτα επάνω τους οι παρουσιαστές να πουν τη γνωμούλα τους»

Her News

Μπέττυ Μαγγίρα: “Kαι γω έχω δεχθεί μπούλινγκ, όταν ήμουν μικρή είχα στραβισμό”

HerNewskl

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Συναντήθηκε με την Ντέμι Μουρ η οποία δηλώνει θαυμάστριά του – Όλο το παρασκήνιο

HerNews ka