HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Κολυμπούσαν παρέα στην Βουλιαγμένη (ΦΩΤΟ)

Όλο και περισσότερο χρόνο φαίνεται να περνούν μαζί ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά, εν μέσω φημών ότι είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Το πρωί της Πέμπτης 13/6 παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» αποκλειστικές φωτογραφίες από το περιοδικό OK! στις οποίες ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά κολυμπούν μαζί στην Βουλιαγμένη.

«Είναι μια φωτογραφία που είναι τραβηγμένη από μακριά, για αυτό κιόλας δεν είχαν καταλάβει ότι τους τραβάνε. Δεν είναι δική μου φωτογραφία, μας την έστειλε αναγνώστης», τόνισε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η αναφορά του Γιώργου Λιάγκα

«Παιδιά χθες πήγα για μπάνιο και έφυγα από τη θάλασσα στις 10 το βράδυ. Ήμουν κάτω στη Βουλιαγμένη και ήταν μια εικόνα μαγική», είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες ο παρουσιαστής.

«Μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας, επικοινώνησε μαζί μου η Μαρία Αντωνά, διακριτικά όχι με θυμό, και απλά με ρώτησε πως βρέθηκε στην κατοχή μας αυτή η φωτογραφία και της είπα ότι μας την έστειλε ένας αναγνώστης», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Νίκος Γεωργιάδης.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά

«Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο» ενώ όταν ρωτήθηκε για την παραπάνω φωτογραφία δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια γι’ αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό».

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι σε εκείνον τα καλύτερα και σε όλον τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι», δήλωσε κλείνοντας.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Κοινή διήμερη απόδραση στον Πόρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Το θέατρο ήταν η σύζυγός μου και η τηλεόραση η ερωμένη μου»

HerNews ka

Ηλίας Μελέτης: «Όταν παρατηρήσαμε κάποια πράγματα πήγαμε με την κόρη μας σε έναν παιδοψυχολόγο»

HerNews ka

Γιάννης Ξανθόπουλος: Σε πολύ κακή κατάσταση ο τραγουδιστής μετά το τροχαίο που ενεπλάκη – Τι είπε φίλος του

HerNews ka