HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Μαζωνάκης – Κατερίνα Καινούργιου: Τι ετοιμάζουν; – Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Το απόγευμα της Τετάρτης 5/6 ο Γιώργος Μαζωνάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram Story του στην οποία ποζάρει μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου, γράφοντας στη λεζάντα «Γιώργος + Κατερίνα Προσκλητήριο».

Την επόμενη ημέρα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» για τη συνάντησή της με τον Γιώργο Μαζωνάκη στο σπίτι του αλλά και για τον λόγο που συναντήθηκαν.«Ανέβασα μία φωτογραφία χθες μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, την ανέβασε κι εκείνος. Να σας πω κάτι, γιατί με πήραν χθες πολλοί συνάδελφοι και με ρωτούσαν τι ετοιμάζουμε. Δεν έχει να κάνει με όσα έχουν γίνει με την αδελφή του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει να μιλήσει τηλεοπτικά πάρα πολλά χρόνια αλλά κάθε φορά που μιλάει έχει κάτι να πει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επικοινωνήσαμε μαζί του από την αρχή της σεζόν για μία συνέντευξη και με πήραν πριν από λίγες μέρες από την Panik και μου είπαν ότι ο Γιώργος θέλει να μιλήσει μόνο σε σένα, το βρήκα εξαιρετικά τιμητικό. Ήθελε πρώτα να βρεθούμε, να κάνουμε κάποιες κουβέντες», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, δεν το πίστευα ότι είμαι εκεί. Για μένα είναι από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από την Ελλάδα. Τις επόμενες ημέρες θα δείτε κάτι που θα σας αρέσει πάρα πολύ, ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλάει για όλα», αποκάλυψε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εννοείται ότι έχει πληγωθεί από κάποιες καταστάσεις, είναι όμως πολύ κύριος και θα πει αυτά που πρέπει να πει. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι και η προσωπικότητά του. Μου είπε πράγματα χθες που σκεφτόταν παλαιότερα ή ως έφηβος που με συγκλόνισαν. Μου έβαλε να ακούσω και το καινούργιο του τραγούδι και πραγματικά βούρκωσα, είναι βιωματικό», δήλωσε κλείνοντας ενημερώνοντας τους τηλεθεατές της για την επερχόμενη συνέντευξη που θα κάνουν.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Περικλής Κονδυλάτος: «Καρφώνει» τον Γιώργο Καράβα – «Από την εμπειρία μου μαζί του θεωρώ ότι έχει έπαρση»

Her News b

Η Ρούλα Κορομηλά συναντά την Ελένη Μενεγάκη μετά από 26 χρόνια: ««Ήρθα να μοιραστούμε μεταξύ μας αλήθειες»

Her News

MAD VMA: Ο Πάνος Κάμος έκανε το καλύτερο φινάλε της βραδιάς – Το απόλυτο remix του καλοκαιριού με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Her News b