HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρεί με την αδερφή του»

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την αδερφή του Βάσω για θέματα περιουσίας, η οποία μάλιστα ήταν και μάνατζέρ του και ήταν πολύ αγαπημένοι.

Το πρωί της Παρασκευής 25/5 ένας από τους στενούς συνεργάτες του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στον Θάνο Βάγιο αποκαλύπτοντας ότι η ψυχολογία του τραγουδιστή είναι αρκετά πεσμένη.

«Είχε πέσει στην αντίληψή μου εδώ και καιρό ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και ήμουν πάρα πολύ στεναχωρημένος. Η θέση του είναι ότι “δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο, εξαντλήθηκαν όλα τα όρια για να βρω μια λύση”. Είχε γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και τώρα ίσως είναι και πιο βαρύ. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν! Για να φτάσει ο Γιώργος να κάνει τέτοια ενέργεια, το έχει σκεφτεί πολύ, έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες να βρεθεί μια λύση, έχει σίγουρα αποδείξεις και δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση αυτή. Έκανε τις δημόσιες σχέσεις πίσω από την πλάτη του και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε, γιατί ο σκοπός ήταν να τον πείσει, να μπορέσει να έχει τη διαχείριση. Ο Γιώργος δεν είναι όπως παλιά, αυτό μόνο μπορώ να πω. Του δημιουργήθηκε πέρσι τεράστιο πρόβλημα. Είχε το τελευταίο διάστημα, από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η κατάσταση, είχε πρόβλημα οικονομικό για το οποίο δεν ευθύνεται αυτός. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ στεναχωρημένος. Χάθηκαν χρήματα και ήταν άνθρωπος δικός του», αποκάλυψε ο συνεργάτης του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη

«Η δικηγορική εταιρεία Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο.

Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Γιώργος Μαζωνάκης: Στα «μαχαίρια» με την αδερφή του Βάσω – Της έκανε ασφαλιστικά μέτρα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέλιος Ρόκκος: «Ο Καρράς είναι χορτασμένος και δε μασάει από… Ρόκκους»

Her News

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή…»

Her News b

Μαρία Κορινθίου: «Διαγνώστηκα με φλεβική ανεπάρκεια – Κατά τη διάρκεια της επέμβασης βρέθηκε ανεύρυσμα»

Her News