HerNews.gr
Social News

Γιώργος Μαζωνάκης: Στα «μαχαίρια» με την αδερφή του Βάσω – Της έκανε ασφαλιστικά μέτρα

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης κινείται νομικά εναντίον στενού συγγενικού του προσώπου για την περιουσία του, καθώς το πρόσωπο αυτό αφορά την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Βάσω Μαζωνάκη ήταν πολύ δεμένη με τον καλλιτέχνη ενώ ήταν και μάνατζέρ του τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του.

Όπως αποκαλύφθηκε χθες μέσω του δικηγόρου του, την Τετάρτη 22 Μαΐου εκδικάστηκαν ασφαλιστικά μέτρα για την προστασία της περιουσίας του Γιώργου Μαζωνάκη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη

«Η δικηγορική εταιρεία Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο.

Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso Mazonaki (@vasomazonaki)

Το στενό δέσιμο που τελικά οδήγησε στις δικαστικές αίθουσες

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του. Εκτός από τη Βάσω, έχει ακόμη μια αδερφή την Μαρία οι οποίες ήταν συνεχώς στο πλευρό του.

Μάλιστα η Βάσω Μαζωνάκη ήταν το «δεξί» του χέρι και ο άνθρωπος που εμπιστευόταν περισσότερο καθώς διατελούσε ως μάνατζέρ του. Δεν έλειπε ποτέ από τα νυχτερινά κέντρα που εμφανιζόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης και σε πολλά στιγμιότυπα είναι πάντα στο πλευρό του.

Η Βάσω Μαζωνάκη είναι για χρόνια ζευγάρι με τον γνωστό pastry chef, Δημήτρη Μακρυνιώτη.

«Είχαν μαλώσει και στο παρελθόν»

Το πρωί της Πέμπτης 23/5 άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τη δικαστική διαμάχη του τραγουδιστή με την αδερφή του.

«Και στο παρελθόν είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχανε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί, πάλι για τα θέματα τα οικονομικά. Από το 2015», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως» τόνισε στη συνέχεια. «Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Όπως και την πρώτη φορά είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε, την πρώτη φορά, λείπανε λεφτά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μας παίρνει μαζί της στα backstage του J2US (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Τα βγάζει «όλα στη φόρα» η Britney Spears & δεν είναι η πρώτη φορά (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Εσύ ξέρεις τι είναι το Doomscrolling;

Her News