HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Μαζωνάκης – Βάσω Μαζωνάκη: Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων

Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 27/5 η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Γιώργος Μαζωνάκης δια του συνηγόρου του Θεόδωρου Μαντά στην αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, για περιουσιακά ζητήματα.

Οι δυο πλευρές κατέθεσαν νομικό σημείωμα με τις απόψεις τους για όσα συζητήθηκαν στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του τραγουδιστή απέναντι στην αδερφή του.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, φαίνεται πως τα δυο αδέρφια θα οδηγηθούν σε «ειρηνική λύση».Η ανακοίνωση του δικηγόρου του τραγουδιστή

«Ολοκληρώθηκε σήμερα (χθες Δευτέρα 27/5), δια της υποβολής του σχετικού Σημειώματος, η εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων που κατέθεσε ο εντολέας μας Γιώργος Μαζωνάκης ενώπιον του Μονομέλους Πρωτοδικείου Πειραιά. Εξαιρετική αποδείχθηκε η συνεργασία μας με τον έγκριτο συνάδελφο Αθανάσιο Τετώρο, του οποίου η συμβολή στην υπόθεση αυτή υπήρξε καθοριστική.

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Γιώργος Μαζωνάκης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους δημοσιογράφους για το σεβασμό που επέδειξαν στο πρόσωπο του και στην καλλιτεχνική του διαδρομή. Αναμένουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα διαμορφώσουν συνθήκες ειρήνευσης και αποτελεσματικής επίλυσης της επίδικης διαφοράς».

«Υπάρχει αναστάτωση την οικογένεια»

Μάλιστα το πρωί της Τρίτης 28/5 στενός φίλος της Βάσως και του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάσταση που επικρατεί στην οικογένεια αυτή τη στιγμή αλλά και για την ψυχολογία του τραγουδιστή.

«Ο Γιώργος είναι πολύ στεναχωρημένος και δεν ήθελε να φτάσει σε αυτό το σημείο, γιατί ήξερε από την αρχή ότι θα πάρει μια τόσο μεγάλη διάσταση το θέμα και σε αυτό ποντάριζε και η Βάσω, ότι ο Γιώργος δεν ήθελε να εκτεθεί, γιατί ο Γιώργος δεν είναι άνθρωπος που ήθελε να εκτεθεί», αποκάλυψε αρχικά ο φίλος τους.Και πρόσθεσε: «Η Βάσω πίστευε ότι ο Γιώργος δεν θα το έκανε ποτέ, ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Τα αδέλφια είχαν συζητήσει μεταξύ τους, ήξεραν πολύ καλά τις διαφορές τους. Το ήξερε η Βάσω, έπαιξε το παιχνίδι της, τον ρόλο της. Δεν είναι ο Γιώργος άνθρωπος που θα λύσει τις διαφορές του δια μέσω των δικαστηρίων. 

Δεν είναι άνθρωπος τέτοιος, με αυτή την υπόθεση ο Γιώργος έχει 100% δίκιο.  Συμβιβασμός δεν υπάρχει, έχει προχωρήσει ο Γιώργος στα ασφαλιστικά και προσπαθεί να αποδείξει κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί την εταιρεία που έχουν κάνει, της έχει δώσει και το μερίδιο. Η Βάσω ήταν υπεύθυνη των οικονομικών του Γιώργου, δεν ήταν η Βάσω manager του Γιώργου. Η Βάσω πρόσεχε το σπίτι του Γιώργου, τα καμαρίνια του Γιώργου και είχε σχέση με τα οικονομικά του Γιώργου, γιατί ο Γιώργος χρειαζόταν έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης, να μπορέσει να διαχειριστεί τα οικονομικά του». 

Αναφορικά με το αν ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε πλήρη επίγνωση του τι γινόταν με τα οικονομικά του, ο φίλος του απάντησε: «Είχε μια εικόνα αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι η εξέλιξη με την Βάσω θα του δημιουργούσε τέτοια προβλήματα. Και κατά το παρελθόν, η Βάσω είχε δημιουργήσει θέμα. Τότε το θέμα λύθηκε ενδοοικογενειακά, με την πάροδο του χρόνου την συγχώρησε. Έχει βοηθήσει όλη την οικογένεια του και η πλέον ευνοημένη είναι η Βάσω. Είχαν προσχωρήσει σε συζητήσεις και η Βάσω δεν είχε κάνει καμία υποχώρηση και γι’ αυτό ο Γιώργος υποχρεώθηκε να κάνει μια τέτοια ενέργεια».

Τέλος, αναφορικά με τις πληροφορίες ότι έχει «ψυχραθεί» η σχέση του με τη μητέρα του, ο φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη αποκάλυψε: «Γενικά στην οικογένεια υπάρχει μια αναστάτωση. Η μητέρα του αγαπάει τον Γιώργο, υπάρχει μια αναστάτωση στην οικογένεια. Η μητέρα έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ που τα παιδιά της έφτασαν σε αυτό το σημείο. Η μητέρα ήξερε ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Προσπαθούσε ας πούμε, να έχει ισορροπία με τα παιδιά της, είναι σε ένα τεράστιο δίλημμα και σε ένα τεράστιο πρόβλημα».

Γιώργος Μαζωνάκης: «Νιώθει ότι τον κορόιδεψαν, ότι τον έκλεψαν & ότι του είπαν ψέματα»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο «Σιωπηλός δρόμος» του MEGA πάει.. Κάννες

Her News

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Θέλουμε περισσότερο να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας παρά να παντρευτούμε»

HerNews ka

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δε ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου»

Her News b