HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Σαμπάνης: «Έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Σαρρή»

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή ζουν τα τελευταία χρόνια τον απόλυτο έρωτα και σε κάθε έξοδο τους βλέπουμε πάντα μαζί. Μάλιστα η ευτυχία που βιώνει το ζευγάρι φαίνεται σε κάθε τους κοινή εμφάνιση.

Αυτή τη φορά, ο καλλιτέχνης και η πανέμορφη σύντροφός του επέλεξαν να βρεθούν στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με την κάμερα του Mykonos Live TV να τους απαθανατίζει. Όπως θα δείτε στα πλάνα οι δυο τους φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, με τον Γιώργο Σαμπάνη να κρατά συνεχώς το χέρι της Ιωάννας Σαρρή.

Το πρωί της Τρίτης 25/6 η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Πέτρος Νάζος αποκάλυψαν στο «Happy Day» ότι ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Σαρρή.

«Γενικά όταν τον τράβηξα στα Ματογιάννια με τον φίλο μου τον Νίκο Ζώτο, πρώτη φορά τον είδα τόσο χαλαρό, μας έκανε και μια φιγούρα κράταγε χέρι χέρι τη μέλλουσα σύζυγό του.. είδαμε έναν άλλο Γιώργο. Η Ιωάννα φόραγε ένα τεράστιο μονόπετρο», αποκάλυψε ο Πέτρος Νάζος στο «Happy Day».

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ «Άσε με να σε προσέχω», συγκατοικεί και περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί, με την αναγγελία του γάμου του να είναι θέμα χρόνου.

Το δαχτυλίδι της Ιωάννας Σαρρή

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Sarri (@iwanna_sarri)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Σολωμού: Η σχέση με τον Mente Fuerte, το on air τηλεφώνημα και η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα

Her News

Just The Two Of Us – Πρεμιέρα το Σάββατο στις 20:00 στον Alpha

Her News b

Στέλιος Χανταμπάκης: Το μήνυμα από την Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά του που τον συγκίνησε

Her News