HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Δωρεά τηλεκαρδιογράφου στο ακριτικό νησί Αρκίοι

Ευχαριστίες απηύθυνε στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργο Βάλλη, η κυρία Νεκταρία Σπύρου, κάτοικος Αρκιών, ενός ακριτικού νησιού, για τη δωρεά του τηλεκαρδιογράφου και της ετήσιας σύμβασης με την εταιρεία που υποστηρίζει την εφαρμογή με την οποία αυτός λειτουργεί.

Η κυρία Νεκταρία Σπύρου αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και χρειάζεται να μεταφέρεται κάθε 10 μέρες στη Λέρο για εξετάσεις οπότε καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη σημασία έχει αυτή η φιλανθρωπική κίνηση του Προέδρου και της Ένωσης και πόσο μεγάλη ασφάλεια προσφέρει στους λιγοστούς κατοίκους του νησιού.

Η κυρία Νεκταρία Σπύρου διαβίβασε επίσης τους φιλικούς χαιρετισμούς και τις εγκάρδιες ευχές των κατοίκων προς τον κύριο Γιώργο Βάλλη, ο οποίος είχε δεσμευτεί για αυτή την δωρεά στο κανάλι OPEN, έχοντας πάντα στην σκέψη τις δυσκολίες αυτών των ανθρώπων.

Η επιστολή του Γιώργου Βάλλη και της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ

Με παρέμβαση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γιώργου Βάλλη για ασφαλή ταχύτητα των σκαφών κατά την είσοδο και έξοδο τους από το λιμένα Πόρου, οι Λιμενικές Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και απάντησαν στην πρόταση μας δίνοντας οδηγίες στα σκάφη για την επίδειξη της δέουσας προσοχής και την ομαλή επιβράδυνση τους πριν την προσέγγιση στο λιμένα Πόρου.

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

Γιώργος Βάλλης για φωτιά στην Ύδρα: «Δύσκολα ένα Έλληνας καπετάνιος θα έκανε τέτοια αποτρόπαια πράξη»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δίκη για το Μάτι: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των γονιών των δίδυμων κοριτσιών που κάηκαν μαζί με τους παππούδες τους – «Ήταν αγκαλιά»

HerNews ka

Ο «Elias» σαρλωνει τη χώρα – Συναγερμός στις ήδη πλημμυριμσένες περιοχές

HerNews ka

«ΨΟΦΑ..» Το tweet που πυροδότησε την Αγγελική Νικολούλη και φέρεται να το έγραψε η αδερφή της Πισπιρίγκου

HerNewskl