HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Συμμετείχε στην παρουσίαση και εκπαίδευση της ψηφιακής εφαρμογής «e-CharterPermission» ως εκπρόσωπος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ

Σήμερα 25 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης η παρουσίαση- εκπαίδευση των εκπροσώπων ενδιαφερομένων Φορέων της ψηφιακής εφαρμογής «e-CharterPermission» από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, ο Cpt. Γιώργος Βάλλης, συμμετείχε και ενημερώθηκε σχετικά με το θέμα.

Το θέμα της εφαρμογής αποτελεί την Ηλεκτρονική εφαρμογή για την έκδοση Άδειας εκ ναύλωσης ορισμένης ισχύος επαγγελματικού πλοίου αναψυχής αναγνωρισμένου σύμφωνα με το δίκαιο άλλης χώρας και την απόδοση «Τέλους Επαγγελματικού Πλοίου Αναψυχής σύμφωνα με το Δίκαιο Άλλης Χώρας».

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σχολεία: 14.000 κρούσματα από τα self test σε μαθητές & καθηγητές

georgegsp

Τέμπη: «Ο πατέρας του είναι σε φυλακή στην Τουρκία, δεν θα είναι στην κηδεία του»

georgegsp

Θερινό Σινεμά: Ραντεβού στις οθόνες – Ποια τα μέτρα

Her News b