HerNews.gr
Beauty

Glossy makeup: Μυστικά για να πετύχετε το look

Μπορούμε όλες να συμφωνήσουμε ότι το glossy makeup, είναι κολακευτικό και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γκουρού του μακιγιάζ δεν μπορούν να σταματήσουν να το επιλέγουν. 

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε κι εσείς αυτό το τέλειο μακιγιάζ.

Glossy makeup – Όλα τα βήματα

Για να δώσετε ζωή στο glossy makeup σας, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τα πράγματα με το primer. Αυτό το απαραίτητο στοιχείο ομορφιάς λειτουργεί για να παρέχει στο δέρμα μια λεία βάση για ομοιόμορφη εφαρμογή μακιγιάζ.

Δεδομένου ότι το δροσερό δέρμα ταιριάζει με μια γυαλιστερή εμφάνιση μακιγιάζ, θα χρειαστείτε ένα foundation που μπορεί να σας οδηγήσει εκεί. Ταμπονάρετε και απλώστε το foundation πάνω στο δέρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Θέλετε να κρύψετε τις ατέλειές σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κονσίλερ, για να κάνετε τη διαδικασία παιχνιδάκι. Για να αντιμετωπίσετε τα κουρασμένα μάτια, εφαρμόστε το concealer σε σχήμα ανάποδου τριγώνου κάτω από τα μάτια σας.

Αν και ο γενικός στόχος είναι να έχετε μια γυαλιστερή εμφάνιση μακιγιάζ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ορίζετε τα χαρακτηριστικά σας. Επιλέξτε μια απαλή απόχρωση ρουζ που θα κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας σας. Απλώστε μια σκιά ματιών στα ζυγωματικά σας για να επιτύχετε ένα φυσικό χρωματισμό. Τέλος για να ολοκληρώσετε το glossy makeup χρειάζεστε μια μεταλλική σκιά ματιών κι ένα lip gloss.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γαλλικό Μανικιούρ: Τα 7+1 σχέδια που σας προτείνουμε για το φθινόπωρο

HerNewskl

Baby brow lamination: H τεχνική που θα δημιουργήσει ένα διακριτικό αποτέλεσμα στα φρύδια σας

HerNewskl

Το καρέ είναι η απόλυτη τάση του 2021!

Her News b