HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

GNTM: Σύγκρουση Βίκυς Καγιά και Γιώργου Καράβα στο πλατό – Έφυγε ο κριτής

Η νέα φωτογράφιση αποχώρησης δίχασε τους κριτές του GNTM το βράδυ της Τρίτης, με Βίκυ Καγιά και Γιώργο Καράβα να διαφωνούν έντονα μπροστά στις διαγωνιζόμενες.

Πιο αναλυτικά, στο νέο επεισόδιο του GNTM η Βίκυ Καγιά ήρθε αρκετές φορές σε σύγκρουση με τον Γιώργο Καράβα. Αφορμή στάθηκαν οι πόζες των υποψήφιων top models στην φωτογράφιση. Τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν ως… ποδοσφαιρίστριες, ενώ απαραίτητο στοιχείο για μία καλή λήψη ήταν αυτό του “ρεαλισμού”.

Η εμπειρία του Γιώργου Καράβα στο ποδόσφαιρο προκάλεσε «πονοκέφαλο» στην Βίκυ Καγιά η οποία σχολίαζε τις λήψεις με τον κριτή δίπλα της να εκφράζει διαρκώς την διαφωνία του, μιας και οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να ποζάρουν με αυθόρμητες κινήσεις, όπως θα έπαιζαν κανονικά ποδόσφαιρο.

Βίκυ Καγιά σε Γιώργο Καράβα: “Προσπαθείς να επιβληθείς με το ζόρι”

Ο κριτής του ριάλιτι ήρθε αρκετές φορές σε διαφωνία με την Βίκυ Καγιά σε σημείο να αποχωρήσει για λίγο από το πλατό προκειμένου να χαλαρώσουν οι τόνοι.

Ο Γιώργος Καράβας έκρινε θετικά την Κάτια για τη φωτογραφία της, ωστόσο η Βίκυ Καγιά βρήκε το πρόσωπό της παραμορφωμένο. Τότε ακολουθήσε ο εξής διάλογος:

Γιώργος Καραβάς: Νομίζω πως θα χανόταν το κομμάτι του ρεαλισμού.

Βίκυ Καγιά: Δεν θα χανόταν τίποτα Γιώργο μου.

Γιώργος Καραβάς: Θα χανόταν Βίκυ, γιατί αν κυνηγήσεις τη μπάλα, θα πρέπει να κοιτάξεις την μπάλα.

Βίκυ Καγιά: Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις την μπάλα Γιώργο μου. Κάνουμε modelling. Δεν κυνηγάμε την μπάλα, να δούμε που πάει και να πάμε και εμείς. Βλέπουμε τον φακό γιατί κάνουμε φωτογράφιση. Ο Γιώργος μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Δεν αγοράζω φωτογραφία σε ένα κόνσεπτ που πουλάει μια κοπέλα που παίζει ποδόσφαιρο και να μην κοιτάει το φακό. Δεν την αγοράζω!

Στο σημείο αυτό, η Βίκυ Καγιά ξέσπασε λέγοντας: «Προσπαθείς να επιβληθείς με το ζόρι Γιώργο μου, η γνώμη σου και η γνώμη μου, τι να κάνουμε τώρα, διαφωνούμε. Δεν μπορείς με το ζόρι να επιβληθείς για το πού θα πάει η μπάλα…».

Ο κριτής του GNTM τότε αποχώρησε από το πλατό, ωστόσο μετά από λίγο γύρισε και ζήτησε συγγνώμη, ενώ ανέφερε πως πήγε να πιει νερό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαντώ Γαστεράτου για την κόρη της: «Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ τόσο πολύ στη ζωή»

Her News

Χριστίνα Σάλτη: Η «Παράλληλη Αγάπη» και η… παράλληλη διεκδίκηση με την Ανδρομάχη

Her News

Τάσος Χαλκιάς: «Θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη εάν…»

HerNews ka