HerNews.gr
Social News

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν εκτιμούν το ήθος και την ποιότητά μου ως παρουσιαστή…»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Δεν εκτιμούν το ήθος και την ποιότητά μου ως παρουσιαστή…» Αυτή η δήλωση προκαλεί ερωτηματικά για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους στο είδος του. Η συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής Super Kατερίνα του Alpha.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και για την ποιότητα του αποτελέσματος, γιατί δε βγάλαμε ανθρώπους να τους κοροϊδέψουμε ούτε ανθρώπους που θα ανέβουν στη σκηνή μόνο για να γελάσουμε και να γεμίσουμε τηλεοπτικό χρόνο» είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε εκφράζοντας ένα μικρό παράπονο για εκείνους που δεν εκτιμούν την ποιότητά του ως παρουσιαστής.

«Προσπαθώ να έχω μια ποιότητα ως παρουσιαστής. Κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Κάποιοι το εκτιμάνε και κάποιοι όχι. Κάποιοι κοροϊδεύουν. Τριάντα χρόνια δε μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα: Η τρυφερή ανάρτηση για τον Δημήτρη Μάζη – «Νιώθω τυχερή που βρέθηκες στη ζωή μου»

georgegsp

Κιμ Καρντάσιαν: «Έριξε» το Instagram με νέο αποκαλυπτικό στιγμιότυπο

georgegsp

Travis Barker: «Έλουσε» με λουλούδια την Kourtney Kardashian για την γιορτή της μητέρας

HerNews ka