HerNews.gr
Συνεντεύξεις

H Σοφία Μαριόλα – Τζώρτζογλου μιλά στο HerNews για την γνωριμία με τον Στράτο, τον παραμυθένιο γάμο και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στρατός Τζώρτζογλου είναι αναμφίβολα από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια της ελληνικής show biz. Ταξιδεύουν συνεχώς και εκδηλώνουν τον έρωτα τους με κάθε τρόπο και ευκαιρία. Μάλιστα ο παραμυθένιος και μεγαλοπρεπής γάμος τους στον Σταυρό της Κρήτης το 2019 ήταν από τα μεγαλύτερα talk of the town της εποχής.

Το κύριο χαρακτηριστικό της Σοφίας Μαριόλα είναι το αληθινό χαμόγελο που βρίσκεται συνεχώς ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αντικατοπτρίζει τον φωτεινό της χαρακτήρα.

Η Σοφία Μαριόλα μιλά στο HerNews και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Αλεξανδρίδου

Πως είσαι αυτό το διάστημα και με τι δραστηριοποιείσαι;

Παρόλο που οι σπουδές και τα πτυχία μου ήταν πάνω στην μουσική έχω καταπιαστεί τα τελευταία χρόνια με την μεγάλη μου αδυναμία και αγάπη που ήταν πάντα τα ρούχα, κάνω επιλεκτικά φωτογραφίσεις για e-shop και συνεργασίες προώθησης εταιριών που σχετίζονται με γυναικεία προϊόντα αλλά ταυτόχρονα τρέχω και το δικό μου project ρούχων μάλιστα στον ελεύθερο μου χρόνο προσπαθώ να ράβω κι όλας κάποια μοναδικά βραδινά κομμάτια. 

Κάτι που σε χαρακτηρίζει είναι αναμφίβολα το αληθινό χαμόγελο σου, είσαι πάντα χαμογελαστή. Από που αντλείς τόση χαρά;

Η αγάπη μου για την ζωή, η αγάπη μου για τους ανθρώπους, είναι μια ανεξάντλητη δύναμη και με κάνει να ζω στο παρόν! Είναι μια στάση ζωής γιατί ήμουν έτσι από μικρή. Όχι ότι δεν έχω δυσκολίες ή προβλήματα.  Ξέρω όμως, πως ότι δίνεις το εισπράττεις, οπότε επιλέγω το χαμόγελο και όντως μου έρχεται πίσω και αλλάζει όλη η μέρα, όλη η διάθεση. Για μένα η ζωή είναι μια εξερεύνηση.

Ο σύζυγος σου Στράτος Τζώρτζογλου σε τι πιστεύεις πως σε έχει κάνει καλύτερη όλα αυτά τα χρόνια που είστε μαζί;
Ο Στράτος είναι η δύναμη μου. Με την καλοσύνη και το πάθος του για ζωή, μου έδωσε την δυνατότητα να δω κι άλλες αποχρώσεις της ζωής. Αγαπώντας με ακριβώς γι’ αυτό που είμαι, νιώθοντας με και αγκαλιάζοντας την ψυχή μου, μου έδωσε φτερά στο να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, τις δυνάμεις μου και να διεκδικώ ότι αξίζω. 
Παίρνω καθημερινά “μαθήματα” από την ωριμότητα και την στάση ζωής του.

Ταξιδεύετε συνέχεια με τον σύζυγο σου, υπάρχει κάποιο μέρος που δεν έχετε πάει και θέλετε πολύ να ταξιδέψετε στο μέλλον;

Θα ήθελα να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο σημασία δεν έχει τόσο ο προορισμός αλλά με ποιον το μοιράζεσαι κι εγώ με τον Στράτο δεν έχω καλύτερο, θα πήγαινα παντού ακόμα και σε μέρη που έχω ξανά πάει μόνο και μόνο για να τα ανακαλύψουμε παρέα. Θα ήθελα πολύ να πάμε σε άλλους πολιτισμούς όπως Αίγυπτο, Μεξικό, Κούβα σε τροπικά κλίματα Μπαλί, Μαλδίβες και ποιος δεν θέλει θα μου πεις! Μας το εύχομαι! 

Τι ήταν αυτό που σε κέρδισε στον Στράτο; Πως σε προσέγγισε την πρώτη φορά;

 Σίγουρα η παιδικότητα του και η λαχτάρα του για ζωή σε συνδυασμό με γνώσεις και ωριμότητα! Με προσέγγισε σαν γνήσιο λιοντάρι με τόλμη, με έντονο ενδιαφέρον και βλέμμα που ήταν μονόδρομος στο να μην μπορώ να ξεφύγω. 

Πάμε πίσω στο 2019 και στην ημέρα του μαγικού γάμου σας στην Κρήτη, ήταν όλα όπως τα είχες φανταστεί και ονειρευτεί;
Ήταν πολύ καλύτερα!  Σαν σε ταινία. Όλη η προετοιμασία μέχρι να πάμε ήταν σε κλίμα γιορτής, με συνόδεψαν στην εκκλησία γυναίκες από χορευτικό κρητικό σύλλογο με λύρα και Κρητική μουσική παρόλο που ούτε εγώ ούτε ο Στράτος ήμασταν από την Κρήτη.
Τον κάναμε Κρήτη γιατί εκεί περάσαμε τις πρώτες μας διακοπές όπου έγινε η πρόταση γάμου. Ήταν ακριβώς όπως τα ονειρεύτηκα και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από εμένα, δεδομένου ότι τα περισσότερα τα ανέλαβαν οι κουμπάροι μας, στους οποίους χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη.
Ο γάμος μας ήταν ένα γεγονός που όταν ανατρέχω ή όταν το σκέφτομαι με γεμίζει με όμορφες στιγμές. Ένας ωραίος γάμος καθόλου στημένος. Το γραφικό εκκλησάκι, τα τραπέζια γύρω από την πισίνα. Όλα απλά εντελώς ανεπιτήδευτα.

Τι είναι αυτό που θα θυμάσαι για πάντα από εκείνη την ημέρα;

Την απόλυτη ευτυχία να παίρνεις ευλογία για τον άνθρωπο που αγαπάς τόσο πολύ. Θυμάμαι όσο αστείο κι αν ακουστεί ότι δεν πατούσα στην γη από την χαρά και την αγάπη, ένιωθα ότι αιωρούμαι. Αξέχαστος θα μου μείνει και ο ατελείωτος χορός με φίλους και αγαπημένα μας πρόσωπα μέχρι το πρωί. 

Σκέφτεστε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας στο μέλλον;

 Φυσικά τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη χαρά! Είμαι σίγουρη πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους, πρώτα ο Θεός.

Τελικά ισχύει πως ο έρωτας «χρόνια δεν κοιτά» ;

Αν εννοείς τη διαφορά ηλικίας σε διαβεβαιώ δεν παίζει κανένα ρόλο όταν επικοινωνούν οι ψυχές  άλλωστε το έχουν αποδείξει κι άλλα ζευγάρια ανάλογα. Αν πάλι εννοείς για το αν φεύγει ο έρωτας είναι πολύ νωρίς, νομίζω να το απαντήσω. Έχουν περάσει μόλις τέσσερα χρόνια από το γάμο μας. Δε γνωρίζω αν θα διαψεύσουμε τους παλαιότερους, που λένε ότι η φθορά του χρόνου είναι αναπόφευκτη. Πάντως είμαι από τους ρομαντικούς ανθρώπους που θέλω να πιστεύω και να αγωνιστώ για το όνειρο του “για πάντα”! 

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για εσένα ο σύζυγος σου & αντίστοιχα εσύ για εκείνον;

Οι εκπλήξεις συνήθως είναι στην αρχή της σχέσης όπου ανακαλύπτεις και γνωρίζεις τον άλλον. Σίγουρα μια μεγάλη έκπληξη ήταν η πρόταση γάμου στις 2 εβδομάδες που γνωριζόμασταν και ήμασταν διακοπές στην Κρήτη και η δικιά μου “τρέλα” να ετοιμάσω σε ένα βράδυ βαλίτσα και να φύγω για 6 μήνες μαζί του στην Αμερική. Η πιο γλυκιά έκπληξη ήταν που ανακαλύπταμε ο ένας τον άλλον, οι ατελείωτες συζητήσεις μέχρι το πρωί, τα θέλω μας, ο θαυμασμός και η χαρά ότι ταιριάζεις με κάποιον τόσο πολύ.

Εάν σας έλεγαν να γυρίσετε μια ταινία για το love story σας με τον Στράτο Τζώρτζογλου θα το δεχόσασταν; Και αν ναι ποιοι θα ήθελες να σας υποδυθούν;

Είμαστε ένα ζευγάρι, όπως χιλιάδες ζευγάρια στην υφήλιο. Η ζωή μας δεν είναι τόσο πολύ διαφορετική ώστε να εμπνεύσει κάποιον σεναριογράφο. Θέλει ιδιαίτερα μεγάλη φαντασία η ερώτηση και με πιάνεις απροετοίμαστη. 

Τι θεωρείς είναι αυτό που σας κρατά τόσο αγαπημένους και ερωτευμένους σαν ζευγάρι ;

Πολύ απλά, ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες. Ότι ευχαριστεί τον ένα, δίνει και στον άλλον χαρά. Τι άλλο να θέλει κάποιος.

Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε κάποια χρόνια από τώρα;

Θα είμαι ειλικρινής! Δεν κάνω μεγαλόπνοα σχέδια. Θέλω να έχω την οικογένειά μου, και μία δουλειά στην οποία να αισθάνομαι όμορφα. Να δημιουργώ και να είμαι ευτυχισμένη. Και αν αποκτήσω ένα παιδάκι, να είμαι σε θέση να του πω, ότι μπορεί να ονειρευτεί και αυτο με τη σειρα του σε μία κοινωνία, άξια σεβασμού.

Ευχαριστούμε την Σοφία Μαριόλα για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Λιάνης: Ο έρωτας με την Αιμιλία Υψηλάντη – «Η γυναίκα μου τότε περίμενε παιδί»

Her News

Ζέφη Δημαδάμα: «Η Φώφη Γεννηματά μας κληροδότησε την πολιτική και ανθρώπινη παρακαταθήκη της»

Her News

Γιάννης Στάνκογλου – Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν: Έχουν χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια χωρίς να το καταλάβει κανείς

HerNews ka