HerNews.gr
Social News

Hailey Bieber: Αποκάλυψε το φύλο και το όνομα του παιδιού που περιμένει;

Οι θαυμαστές είναι πεπεισμένοι ότι η Hailey Bieber αποκάλυψε το φύλο και το πιθανό όνομα του μωρού της και του συζύγου της Justin Bieber στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram.

Η 27χρονη ιδρυτής της Rhode ανέβασε μια φωτογραφία την Παρασκευή όπου έγραψε στη λεζάντα, «μικρά άνθη κερασιάς στα νύχια μου, μικρή κερασιά στην κοιλιά μου».Hailey BieberΠράγματι, μια από τις φωτογραφίες παρουσίαζε το ροζ λουλουδάτο μανικιούρ της Hailey καθώς έπινε κάτι που φαινόταν σαν ένα φλιτζάνι ζεστό τσάι.

Το τεράστιο οβάλ διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της μέλλουσας μαμάς , που της χάρισε ο Justin Bieber τον Ιούλιο του 2018, μόλις δύο μήνες πριν το ζευγάρι παντρευτεί, ήταν ορατό στο πλάνο.

Μεταξύ των εικόνων — που τραβήχτηκαν στο Τόκιο — ήταν αυτές της κοιλίτσας της Hailey που μεγαλώνει, ιαπωνικό φαγητό, ιαπωνικά έργα τέχνης και μια selfie με τον Justin Bieber.Χέιλι Μπίμπερ«Είναι κορίτσι;» και «Αυτό σημαίνει ότι είναι κορίτσι» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες.

Άλλοι χρήστες ήταν πιο πεπεισμένοι, αφήνοντας σχόλια όπως, «το μωρό bieber είναι κορίτσι», «είναι ένα κορίτσι» και πλημμύρισαν την ανάρτηση με ροζ καρδούλες.

Μερικοί μάλιστα πήγαν τις εικασίες και τις υποθέσεις τους ένα βήμα παραπέρα σχολιάζοντας το όνομα που θα πάρει το μωρό.

«Είναι κορίτσι. Θα την ονομάσετε άνθος; Ή όνομα λουλουδιού;» Ένα άτομο ρώτησε, όπως ένας άλλος πρόσθεσε, «Το Blossom Bieber ακούγεται πολύ καλό!».Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι ΜπίμπερΗ Hailey και ο Justin, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί νωρίτερα αυτό το μήνα. Εκείνη την εποχή, πηγές ανέφεραν ότι ήταν ήδη στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Οι εμπειρογνώμονες ισχυρίστηκαν επίσης ότι το ζευγάρι έχει ήδη ένα όνομα που «νομίζουν ότι είναι τέλειο».

Αν και το δίδυμο δεν έχει σχολιάσει το φύλο ή το όνομα του παιδιού τους, η Hailey σίγουρα φοράει πολύ ροζ τον τελευταίο καιρό.

Hailey & Justin Bieber: Οι μελλοντικοί γονείς σε τρυφερές φωτογραφίες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση & το δημόσιο μήνυμα μετά την απώλεια του πατέρα της

HerNews ka

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ποιο θα είναι το μέλλον της στο GNTM;

HerNewskl

Τέμπη: «Κύμα» αγάπης στον 20χρονο φοιτητή που δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Her News