HerNews.gr
Beauty Slider

Hailey Bieber: Έκανε το πιο ανατρεπτικό μανικιούρ του καλοκαιριού

Η Hailey Bieber ανέβασε την αγάπη της για τα φρούτα στο επόμενο επίπεδο!

Το μοντέλο, μεγιστάνας της ομορφιάς και δημιουργός του «strawberry girl makeup», έδειξε ένα νέο κομψό μανικιούρ εμπνευσμένο από τα φρούτα και τα λαχανικά σε μια ανάρτηση στα Instagram Stories.

Το πολύχρωμο μανικιούρ ξεκινά με μια καθαρή βάση και σε σχήμα almond, που επιτρέπει στο κύριο θέμα -δηλαδή τα φρούτα και λαχανικά- να κλέβουν την παράσταση!Τα καρφιά της αγοράς αγρότη της Hailey BieberΚάθε ένα από τα νύχια της Hailey Bieber έχει διαφορετικό φρούτο ή λαχανικό. Παραδόξως, το μοντέλο δεν επέλεξε φράουλες, αλλά μάλλον βατόμουρα και κεράσια, καθώς και λαχανικά όπως το καλαμπόκι και τα καρότα.

Αν και τα νύχια είναι σίγουρα μια νέα εμφάνιση για τη Hailey, δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο φτιάχνει νύχια εμπνευσμένα από το φαγητό.

Τα νύχια «glazed donut» νύχια της – που παρουσίασε στο Met Gala του 2022 – είναι ίσως το πιο διάσημο μανικιούρ της εμπνευσμένο από το φαγητό. Έχει επίσης δημιουργήσει τάση στο παρελθόν με ένα γαλλικό μανικιούρ διακοσμημένο με κεράσια.Νύχια φρούτων και λαχανικών της Hailey BieberΤο απλό αλλά παιχνιδιάρικο νέο μανικιούρ της Hailey έρχεται καθώς το μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Justin Bieber.

Η Hailey και ο Justin ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί στις 9 Μαΐου.

Hailey Bieber: Τα “glazed latte” νύχια της θα γίνουν η απόλυτη τάση του καλοκαιριού

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beauty: H ιδανική θερμοκρασία ντους για να διατηρήσετε το δέρμα σας απαλό, λείο και λαμπερό

HerNews ka

Δανάη Μπάρκα: Έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της!

HerNewskl

Margot Robbie: Η Makeup Artist της μοιράζεται τα μυστικά πίσω από τη λάμψη της Barbie

HerNews ka