HerNews.gr
Διεθνή

Hailey Bieber: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Η εγκυμονούσα Hailey Bieber έδειξε την φουσκωμένη κοιλίτσα της ενώ βγήκε με τον σύζυγό της Justin Bieber την Τρίτη, πέντε ημέρες μετά την ανακοίνωση της ευχάριστης είδησης.

Το μοντέλο και ο 30χρονος τραγουδιστής εθεάθησαν να βγαίνουν από ένα κτίριο γραφείων στο Λος Άντζελες, καθώς περιμένουν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Η Hailey – η οποία λέγεται ότι είναι έξι μηνών – έδειξε την φουσκωμένη της κοιλίτσα με ένα κομψό λευκό crop top πάνω από το οποίο φορούσε ένα μεγάλο μαύρο μπλέιζερ με βάτες στους ώμους.

Oλοκλήρωσε το outfit με ένα φαρδύ μαύρο παντελόνι και χοντροκομμένες μαύρες μπότες. Εν τω μεταξύ, ο Justin Bieber ήταν χαλαρός, φορώντας ένα γραφικό μπλουζάκι και ένα νέον πράσινο σορτς μπάσκετ. Ωστόσο, δεν φορούσε τη νέα του βέρα, αφού αντάλλαξε μια με τη γυναίκα του στις πρόσφατες ανανεώσεις του όρκου τους. 

Τα μάτια της Hailey ήταν προστατευμένα με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου για την ηλιόλουστη έξοδο και ο Justin ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με έναν λευκό σκούφο και ασορτί παπούτσια. 

Την περασμένη εβδομάδα η Hailey αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Justin – με το ζευγάρι να αποκαλύπτει τα ευχάριστα νέα κατά τη διάρκεια μιας έκπληξης ανανέωσης όρκου στη  Χαβάη.

Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ένα όμορφο βίντεο που έκανε το ντεμπούτο της με ένα προσαρμοσμένο νυφικό από δαντέλα Saint Laurent του Anthony Vaccarello, σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό πέπλο.

Ο Justin Bieber που πρόσφατα προκάλεσε ανησυχία με μια selfie που κλαίει, μοιράστηκε ένα γλυκό φιλί με την σύζυγό του καθώς γιόρταζαν τα νέα τους κατά τη διάρκεια της τελετής τους στην ύπαιθρο – με τη Hailey να φοράει ένα νέο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ο τραγουδιστής -ο οποίος ήταν ντυμένος με ανάποδα καπέλο, μπόμπερ τζάκετ και τζιν- εθεάθη να βιντεοσκοπεί την Hailey να κρατάει την κοιλιά της – με το βίντεο να γυρίζει σε ένα νέο κομμάτι από τον νικητή του Grammy.

Το TMZ αναφέρει ότι η Hailey είναι περισσότερο από έξι μηνών έγκυος.

Το χρονοδιάγραμμα της σχέσης του Justin & της Hailey Bieber: Από τη συνάντηση στον γάμο και την εγκυμοσύνη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σακίρα: «Καρφιά» για την Κλάρα Κια στην πρώτη της συνέντευξη- «Υπάρχει ένα μέρος στην κόλαση που προορίζεται για γυναίκες που δεν υποστηρίζουν άλλες γυναίκες»

HerNews ka

Κέιτ Μίντλετον: Προσπάθησαν να κλέψουν τον ιατρικό της φάκελο – «Θα υπάρξουν βαριές συνέπειες»

HerNews ka

Viral διαφημιστική καμπάνια καταρρίπτει τα στερεότυπα για το σύνδρομο Down (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka