HerNews.gr
Social News

Hailey Bieber: Μας δείχνει την κοιλίτσα της που μεγαλώνει & αποκαλύπτει την περίεργη λιγούρα που έχει

Η Hailey Bieber που ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Justin Bieber την περασμένη εβδομάδα, αποκάλυψε στο Instagram Story της την Τετάρτη ότι το μωρό Bieber έχει αυτή τη στιγμή «τα τουρσί που λαχταράει με αυγοσαλάτα και καυτερή σάλτσα».

Μοιράστηκε μια φωτογραφία της δημιουργικής της εφεύρεσης και παραδέχτηκε ότι μπορεί να μην είναι στα πρότυπα όλων προειδοποιώντας τους θαυμαστές ότι «δεν επιτρέπεται να κρίνουν!!»Λαχτάρα εγκυμοσύνης της Hailey Bieber

Έγκυος Hailey BieberΗ ενημέρωση της εγκυμοσύνης της Hailey ήρθε λίγες ώρες αφότου έδειξε την κοιλιά της που μεγαλώνει καθώς φορούσε φαρδύ τζιν με ένα ροζ τοπ σε σχήμα πεταλούδας με παγιέτες σε μια σειρά από φωτογραφίες που μοιράστηκε στη ροή της στο Instagram. Απέπνεε μια λάμψη εγκυμοσύνης καθώς αγκάλιαζε με λατρεία την κοιλία της στις φωτογραφίες.

Ένα άλλο στιγμιότυπο στο καρουζέλ την έδειχνε να κάθεται πίνοντας λίγο καφέ καθώς φαινόταν επίσης η φουσκωμένη κοιλιά της.

Η ιδρυτής της Rhode φαίνεται να αγκαλιάζει το σώμα της που αλλάζει στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς την Τρίτη βγήκε στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της με μαύρο παντελόνι και ένα crop top που αποκαλύπτει την κοιλιά της.Έγκυος Hailey Bieber

Έγκυος Hailey BieberΟι Bieber είχαν αναμειχθεί πολλές φορές σε φήμες εγκυμοσύνης για χρόνια πριν ανακοινώσουν ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Το μοντέλο της Victoria’s Secret μάλιστα πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Απρίλιο του 2022 για να πει στους θαυμαστές να σταματήσουν να κάνουν εικασίες αφού υπέθεσαν ότι ήταν έγκυος στα Grammy.

Ωστόσο, δεν ήταν μυστικό ότι το ζευγάρι ονειρευόταν να κάνει μαζί μια οικογένεια.

Το 2020, ο δημιουργός του «Sorry» είπε στην Έλεν Ντε Τζένερις ότι θα κάνει τόσα παιδιά «όσα η Hailey θέλει να γεννήσει».

Ανακοίνωση εγκυμοσύνης των Justin Bieber και Hailey Baldwin

Ανακοίνωση εγκυμοσύνης των Justin Bieber και Hailey BaldwinΣημείωσε ότι ήταν στο χέρι της το να επεκτείνουν την οικογένειά τους. «Είναι το σώμα της και ό,τι θέλει να κάνει», εξήγησε. «Νομίζω ότι θέλει να έχει μερικά».

Επιπλέον, στο ντοκιμαντέρ του 2021 “Justin Bieber: Our World”, ο τραγουδιστής της ποπ είπε ότι ήθελε να “αρχίσει να προσπαθεί” να συλλάβει ένα παιδί εκείνη τη χρονιά.

Τον Μάιο του 2023, η Hailey επιβεβαίωσε ότι ήθελε να μεγαλώσει μια οικογένεια , αλλά δεν ήταν σίγουρη πώς θα ήταν για εκείνη

«Κλαίω κυριολεκτικά για αυτό όλη την ώρα», είπε στους Sunday Times. «Θέλω πολύ παιδιά, αλλά φοβάμαι».

Justin Bieber και Hailey Baldwin PDA

«Φτάνει να λένε πράγματα για τον άντρα μου ή τους φίλους μου», συλλογίστηκε. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πρέπει να αντιμετωπίσω ανθρώπους που λένε πράγματα για ένα παιδί».

Η ίδια και ο Justin Bieber ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στα social media με ένα βίντεο και αρκετές φωτογραφίες από την τελετή ανανέωσης του όρκου τους στη Χαβάη.

Hailey Bieber: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παντρεύτηκε ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου στην Ύδρα

Her News b

Instagram: Οι μπαμπάδες celebrities γιορτάζουν με τα παιδιά τους

Her News

Ελένη Φουρέιρα: Εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο Instagram

HerNews ka