HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Τα “glazed latte” νύχια της θα γίνουν η απόλυτη τάση του καλοκαιριού

Η έμπνευση για το μανικιούρ είναι παντού. Είναι στα ανθισμένα λουλούδια του καλοκαιριού, στα πολύχρωμα κοχύλια, και για τη Hailey Bieber , προέρχεται από τον καφέ της. Η ιδρυτής της Rhode μοιράστηκε ένα νέο μανικιούρ στους followers της στο Instagram που ταίριαζε με τον παγωμένο καφέ της, συνυπογράφοντας την τάση latte στα νύχια που επιστρέφει αυτή τη σεζόν.

Σε περίπτωση που το χάσατε, στις 20 Ιουνίου η Rhode λάνσαρε επιτέλους τα νέα της ρουζ, θήκες τηλεφώνων και αποχρώσεις lip tint. Σε event που πραγματοποιήθηκε, η Hailey Bieber και η παρέα της άνοιξαν ένα pop-up κατάστημα στη στη Νέα Υόρκη. Για το εναρκτήριο πάρτι, η 27χρονη ντύθηκε στα μπεζ από την κορυφή ως τα νύχια, κυριολεκτικά, με έναν καφέ στο χέρι και ασορτί μανικιούρ.Η Χέιλι Μπίμπερ κρατά τον Ντάνκιν.Στη φωτογραφία που ανήρτησε στα Instagram Story της, τα νύχια της σε σχήμα almond είναι βαμμένα με μια καφέ απόχρωση ψυχρού τόνου και έχουν μια σκόνη από chrome για να δώσουν το χαρακτηριστικό γυαλιστερό αποτέλεσμα της Hailey Bieber. 

Τα καφέ νύχια δεν ξεφεύγουν ποτέ από τη μόδα, αλλά η απόχρωση είναι συνήθως δημοφιλής το φθινόπωρο λόγω της πιο ζεστής αίσθησης. Για το λόγο αυτό, διασημότητες όπως η Beyoncé και η Bella Hadid έχουν φορέσει και οι δύο ένα μανικιούρ σε στυλ latte αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι και τώρα, με τη σφραγίδα έγκρισης της Bieber, προορίζεται να γίνει viral.Η Hailey Bieber κρατά μια τσάντα Rhode.Το ντύσιμό της για το βράδυ ταίριαξε επίσης στο καφέ-μπεζ θέμα. Το στυλ μητρότητας της Bieber συνεχίζει να ενσαρκώνει το It Girl της ατμόσφαιρας και η εμφάνισή της ήταν απλώς ένα άλλο παράδειγμα. Φορούσε ένα προσαρμοσμένο φόρεμα Laquan Smith που τόνιζε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, και το συνδύασε με ένα oversized σακάκι στην ίδια απόχρωση. 

Το μακιγιάζ της Hailey Bieber ήταν λαμπερό με ροζ γυαλιστερά χείλη και ασορτί ρουζ στα μάγουλά της. Έπιασε τα μαλλιά της σε έναν λείο κότσο.

Αποκαλυπτική η Hailey Bieber: Η δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο ανοιξιάτικο πεντικιούρ

HerNewskl

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκάλυψε το trick για την ανόρθωση του βλέμματος με τη βοήθεια ενός eyeliner!

HerNewskl

Balayage 2023: 5 υπέροχα looks για να δοκιμάσετε το φθινόπωρο

HerNewskl