HerNews.gr
Social News

Hailey & Justin Bieber: Οι μελλοντικοί γονείς σε τρυφερές φωτογραφίες

Η 27χρονη μέλλουσα μαμά πόζαρε στο πλευρό του συζύγου της Justin Bieber, σε ένα νέο σετ τρυφερών φωτογραφιών στο Instagram που κοινοποίησε ο Justin την Πέμπτη 23 Μαΐου.

Το ζευγάρι επέλεξε chic casual εμφανίσεις καθώς μοιράστηκαν ένα φιλί στο πρώτο στιγμιότυπο του καρουζέλ.

Ο μελλοντικός μπαμπάς φόρεσε ένα μεγάλο μπλέιζερ και ένα ασορτί παντελόνι σε συνδυασμό με loafers, και η Hailey έδειξε περήφανα την κοιλιά της που μεγαλώνει με ένα εφαρμοστό σακάκι που ήταν ξεκούμπωτο γύρω από την κοιλιά της.

Οι δυο τους άλλαξαν την εμφάνισή τους για τη δεύτερη φωτογραφία, αλλά η κοιλίτσα της Hailey ήταν ακόμα στο προσκήνιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Η Hailey μοιράστηκε τη δημοσίευση στα Stories της στο Instagram. “Mom n Dad fr”, έγραψε.

Η Hailey και ο Justin ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί με μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram στις 9 Μαΐου.

Μοιράστηκαν στιγμές από την ανανέωση του όρκου τους με πλάνα που τόνιζαν την φουσκωμένη κοιλιά της Hailey, αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της.

Από τότε, η Hailey κάνει συνεχώς αναρτήσεις που αφορούν την εγκυμοσύνη της.Η Hailey Bieber ποζάρει με το baby bump να φαίνεται στο Instagram«Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για αυτούς», είπε η πηγή τον περασμένο μήνα. «Θα είναι υπέροχοι γονείς και ο Justin θα ασχοληθεί εξαιρετικά. Αυτό θα είναι το επόμενο σημαντικό έργο για αυτόν. Είναι τόσο ενθουσιασμένος που μεγαλώνει το μωρό του. Έχουν ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο. Αρχίζουν επίσης να στολίζουν το παιδικό δωμάτιο ανυπομονούν να γνωρίσουν το μωρό».

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Justin και η Hailey «ήταν και οι δύο πολύ συναισθηματικοί γι’ αυτό. Νιώθουν τόσο ευλογημένοι. Ένιωθαν επίσης πολύ προστατευτικοί με το μωρό από τη στιγμή που το έμαθαν. Το μοιράστηκαν με την οικογένεια και τους στενούς φίλους από νωρίς. Ήταν πολύ σημαντικό για αυτούς να το κρατήσουν κρυφό και απλώς να το απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πριν το επιβεβαιώσουν δημόσια».

Hailey Bieber: Μας δείχνει την κοιλίτσα της που μεγαλώνει & αποκαλύπτει την περίεργη λιγούρα που έχει

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σμαράγδα Καρύδη στο Night Out: Ζήτησε από τον Γιώργο Καπουτζίδη να δώσει ρόλο στον… σκύλο της!

Her News b

Καίτη Γαρμπή: “Δεν έχω φορολογικές εκκρεμότητες – Ζητώ δικαιοσύνη με μια δημόσια συγγνώμη”

Her News

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της

Her News