HerNews.gr
Διεθνή

Heidi Klum: Αποκαλύπτει τον λόγο που της αρέσει να κυκλοφορεί χωρίς ρούχα

Μια ματιά στον λογαριασμό της Heidi Klum στο Instagram αποκαλύπτει πολλές τόπλες φωτογραφίες και ενώ η Γερμανίδα σούπερ μόντελ λατρεύει να επιδεικνύει λίγο δέρμα, είπε στο People την Πέμπτη ότι υπάρχει ένας απλός λόγος πίσω από την εμφάνισή της μόνο με μπικίνι.

«Είμαι πολύ άνετα γυμνή σήμερα. Σε σημείο που τα παιδιά μου είναι σε φάση, “Μαμά, έρχεται ένας φίλος μου» είπε η Heidi Klum, στο περιοδικό.

«Μόλις έρχεται κάποιος, βάζω το τοπάκι μου», μοιράστηκε. «Απλώς δεν μου αρέσουν οι γραμμές γιατί φοράω τόσα διαφορετικά ρούχα. Δεν θέλω να έχω πουθενά από τις γραμμές μαυρίσματος. Είναι πολύ στρατηγικό».

Heidi Klum

Η κριτής του “America’s Got Talent”, η οποία καλύπτει το τεύχος του People StyleWatch για το φθινόπωρο του 2023, της αρέσει επίσης η γυμνή εμφάνιση όταν πρόκειται για την τηλεοπτική της παράσταση.

Χάιντι Κλουμ

«Όταν κάνω το American’s Got Talent τις περισσότερες φορές κάθομαι πίσω από ένα γραφείο, οπότε είναι πραγματικά από τη μέση και πάνω. Οπότε ψάχνω κάτι που να έχει ενδιαφέρον εδώ γύρω. Και συνήθως, μου αρέσει να έχω τον Χανς και τον Φραντς σε καλή εμφάνιση», είπε αναφερόμενη στο στήθος της.

Επιπλέον, η Heidi Klum λέει ότι ο σύζυγός του Τομ Κάουλιτς την προτιμά «ξανθιά, με αφέλειες και με μίνι φούστες» — «Τόσο εύκολο να τον κρατήσεις ευτυχισμένο», λέει αστειευόμενη.

«Δυσκολεύομαι πολύ να πετάξω πράγματα, γιατί ξέρω ότι θα το φορέσω ξανά κάποια στιγμή, και το κάνω», είπε, αποδίδοντας επίσης τη συνήθειά της στο ότι δεν προέρχεται «από πολλά χρήματα».Χάιντι Κλουμ

Αντίθετα, η 19χρονη κόρη του μοντέλου, Λένι Κλουμ, δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα να απαλλαγεί από τα ρούχα.

«Είναι εύκολο να χαρίσει πράγματα, αλλά νομίζω ότι ήταν επειδή πάντα είχε τόσα πολλά πράγματα, και εγώ όχι», σκέφτηκε η Heidi.

Χάιντι Κλουμ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ίλον Μασκ: Απειλεί να αποσύρει την εξαγορά του Twitter

HerNewskl

Δίκη Ντόναλντ Τραμπ: Σοκάρει η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς – «Τον χτύπησα στον πισινό»

HerNews ka

Μάλτα: Νομοσχέδιο χαλαρώνει την αυστηρή απαγόρευση των αμβλώσεων

Her News