HerNews.gr
Διεθνή

Hμερολόγιο «OnlyFans»: Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν το ανοίξετε – ΦΩΤΟ

Αυτό το ημερολόγιο φαίνεται ότι θα σας… “ζεστάνει”, αλλά οι εικόνες του μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

Ένα ημερολόγιο τοίχου «OnlyFans» του 2024 με φωτογραφίες από ανεμιστήρες θα γίνει αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή δώρα της εορταστικής περιόδου.

Το εξώφυλλο του ημερολογίου απεικονίζει μια μελαχρινή ντυμένη με μπικίνι με μια χαρούμενη και άκρως “παιχνιδιάρικη” έκφραση στο πρόσωπό της.

Η λέξη “OnlyFans” είναι χαραγμένη στο επάνω μέρος της εικόνας, υποδηλώνοντας ότι οι σελίδες του αντικειμένου θα γεμίσουν με εντυπωσιακά στιγμιότυπα μοντέλων.The cover of the calendar features a bikini-clad brunette with a come-hither look on her face.

Αλλά μόλις ανοίξει, το ημερολόγιο περιλαμβάνει μόνο φωτογραφίες πραγματικών…. θαυμαστών αφήνοντας τους θεατές περισσότερο “διασκεδασμένους” παρά ενθουσιασμένους.

Το ξεκαρδιστικό δώρο – που είναι λιγότερο χλιδάτο και πιο δροσερό – είναι το πνευματικό τέκνο της βρετανικής εταιρείας The Calendar King.

«Όλοι ξέρουμε κάποιον στη ζωή μας που του αρέσει να διασκεδάζει με κάθε ευκαιρία και να τον βλέπουν ως ο αστείος στην παρέα», αναφέρει μια διαφήμιση στον ιστότοπο της επιχείρησης. “Εκεί έρχεται αυτό το ημερολόγιο καινοτομίας.”

Αλλά μόλις ανοίξει, το ημερολόγιο περιλαμβάνει μόνο φωτογραφίες πραγματικών θαυμαστών – αφήνοντας τους θεατές περισσότερο διασκεδασμένους παρά ενθουσιασμένους.

Ο δημιουργός του ημερολογίου, Paul Gibson, είπε στην The Post ότι τα ημερολόγια έχουν πουλήσει αρκετά από τότε που κυκλοφόρησαν πριν από περίπου τρεις μήνες – και ένας πελάτης μέχρι στιγμής είχε ξεγελαστεί εντελώς από το ημερολόγιο “τρολ”.

«Μία από τις πιο συναρπαστικές αλληλεπιδράσεις που είχαμε ήταν όταν ένας πελάτης ήθελε πραγματικά να επιστρέψει ένα ημερολόγιο», είπε ο Gibson. «Μπορείς να το πιστέψεις; Οι επιστροφές είναι σαν μονόκεροι για εμάς, εξαιρετικά σπάνιες! Αλλά αυτός ο πελάτης, δεν μπήκε καν στον κόπο να δει τι υπάρχει μέσα και μετά παραπονέθηκε ότι δεν ήταν αυτό που περίμενε. Κλασσικός!».

Το προϊόν πωλείται μεταξύ 18 και 36 $, ανάλογα με το μέγεθός του, με τους γαργαλημένους αγοραστές να παραγγέλνουν ήδη το προϊόν πριν από την ανόητη σεζόν.

Το προϊόν πωλείται μεταξύ 18 και 36 δολαρίων, ανάλογα με το μέγεθός του, με τους αγοραστές να παραγγέλνουν ήδη το προϊόν πριν από τη σεζόν.

«Όλοι ξέρουμε κάποιον στη ζωή μας που του αρέσει να διασκεδάζει με κάθε ευκαιρία και να τον βλέπουν ως τον αστείο στην παρέα», αναφέρει μια διαφήμιση στον ιστότοπο της επιχείρησης.  "Εκεί έρχεται αυτό το ημερολόγιο καινοτομίας."

Σύμφωνα με τη Sun, ένα αστείο άτομο που αγόρασε το δώρο άφησε μια κριτική, η οποία έγραφε: «Τουλάχιστον ήλπιζα ότι θα έπαιρνε την άκρη των χειμερινών μηνών.  Αλλά δεν είμαι έκπληκτος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η πριγκίπισσα της σιωπής: Πως η Κέιτ έκρυψε το πρόβλημα υγείας της

HerNews ka

«Μπορεί να είμαι γκέι»: Η απάντηση του Καρόλου στην Νταϊάνα όταν τον ρώτησε γιατί δεν κάνουν σεξ

Her News

Σιλβέστερ Σταλόνε: Με ένα διαμέρισμα και μια Porsche προσπάθησε να «ρίξει» την Πάμελα Άντερσον

HerNews ka