HerNews.gr
Ψυχαγωγία

HUG ME: Το πιο in all day bar επεκτείνεται και στην Κύθνο μετά την επιτυχία στη Νάξο

To HUG ME που μετρά ήδη 3 επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας στη Νάξο καθώς είναι από τα πιο hot στέκια του νησιού, επεκτείνεται και στην Κύθνο!

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα, με το HUG ME να ετοιμάζεται για το μεγάλο opening την εβδομάδα του Αγίου Πνεύματος σε ένα ακόμη πανέμορφο νησί, την Κύθνο.

Θα βρίσκεται σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του νησιού και συγκεκριμένα στο λιμάνι της Κύθνου και θα μπορείτε να απολαύσετε καφέ και brunch από νωρίς το πρωί, μέχρι cocktails και ναργιλέ το βράδυ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HUG ME Naxos (@hugmenaxos)

Το HUG ME έρχεται στην Κύθνο!

Φανταστείτε έναν παράδεισο στον μαγευτικό νησί της Κύθνου, όπου η χαλάρωση και η διασκέδαση συναντιούνται σε ένα μοναδικό all day bar. Το HUG ME είναι ένα μέρος όπου κάθε στιγμή της ημέρας μετατρέπεται σε αξέχαστη εμπειρία.

Από το πρώτο φως της ημέρας, θα ανοίγει τις πόρτες του για να σας προσφέρει τον ιδανικό πρωινό καφέ, φρεσκοστυμμένους χυμούς και ένα πλούσιο πρωινό γεμάτο τοπικές λιχουδιές. Οι επιλογές στο brunch θα καλύπτουν κάθε απαιτητικό ουρανίσκο.

Καθώς ο ήλιος ανεβαίνει, το all day bar μεταμορφώνεται στον απόλυτο προορισμό για χαλάρωση, δροσερά κοκτέιλ και ναργιλέ. Η μουσική το υπέροχο κλίμα και το φιλικό προσωπικό συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να περάσετε το μεσημέρι σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HUG ME Naxos (@hugmenaxos)

Το απόγευμα, το HUG ME  γίνεται το τέλειο σημείο για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό aperitivo καθώς ο ήλιος δύει πάνω από το Αιγαίο. Η γαλήνια ατμόσφαιρα και οι εντυπωσιακή θέα δημιουργούν το ιδανικό πλαίσιο για ρομαντικές στιγμές ή χαλάρωση με φίλους.

Όταν πέφτει η νύχτα, το all day bar μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό χώρο διασκέδασης. Οι καλοκαιρινές βραδιές γεμίζουν με μουσική και δροσιστικά ποτά. 

Ένας τόπος συνάντησης, χαλάρωσης και διασκέδασης, όπου κάθε επισκέπτης νιώθει σαν στο σπίτι του. Θα ζήσετε την αυθεντική φιλοξενία και την απαράμιλλη ομορφιά της Κύθνου σε έναν χώρο που συνδυάζει την κομψότητα με την ανεπιτήδευτη άνεση!

HUG ME NAXOS: Άνοιξε για 3η χρονιά και κάνει θραύση στο νησί

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

The Asunta Case: Η σοκαριστική αληθινή ιστορία της ανατριχιαστικής σειράς του Netflix

HerNews ka

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Αποθεώθηκε στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο – ΦΩΤΟ

Her News

Όσκαρ 2023: Θρίαμβος για την ταινία «Τα πάντα όλα» – Όλοι οι νικητές

Her News