HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η Άννα Βίσση σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αννίτα Πανιά – Όλα τα άγνωστα περιστατικά με τον Νίκο Καρβέλα

Η Άννα Βίσση σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αννίτα Πανιά – Όλα τα άγνωστα περιστατικά με τον Νίκο Καρβέλα

Πρεμιέρα είχε χθες η νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια στον OPEN με καλεσμένη την πρώην, του πρώην της, Άννα Βίσση. Οι δύο ισχυρές γυναίκες έχουν πολύ καλή σχέση και αυτό το είδαμε και χθες βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αποκαλύψεις για την σχέση της με τον Λάμπρο Λιβιεράτο. Πως αντέδρασε ο Νίκος Καρβέλας;

«Αυτό ζούσα κι εγώ στις σχέσεις μου μετά Νίκο εποχή. Ήταν παντού. Θα το πω τώρα. Τα είχα φτιάξει με τον Λάμπη Λιβιεράτο κι ο Καρβέλας είχε την σχέση του. Επειδή ο Λάμπης τραγουδούσε, μου λέει καλά μια χαρά αλλά δεν θα τραγουδάς μαζί του. Δεν ήθελε να είμαι με τραγουδιστή.

Είχε κι ο Νίκος μια ωραία κοπέλα αλλά εκεί ήθελε να ασχολείται μαζί μου. Εγώ τότε τραγουδούσα με τον Λάμπη ντουέτα του Καρβέλα κι ήταν τρομερά ενοχλητικό για τον ίδιο. Του είπα θα τραγουδώ ότι γουστάρω και μου είπε σου απαγορεύω να τραγουδάς τραγούδια μου.» ανέφερε η Άννα Βίσση.

Όσα δήλωσε η Αννίτα Πανιά για τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα:

Η Αννίτα Πάνια ανέφερε: «Θέλω να σου θυμίσω κάτι. Εμφανίζεται στο σπίτι και μου έφερε κάτι βέρες, που αγόρασες εσύ και λέω τι είναι αυτό πανηγύρι που μου ετοιμάζουν; Ήταν και τεράστιες και μου λέει να στην φορέσω για να παντρευτούμε και το πήραμε με την Αννούλα.

Μετά έγινε του κουτρούλη ο γάμος, που στον γάμο μου παντρευόσουν πιο πολύ εσύ παρά εγώ. Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου, ένιωθα τόσο κομπλεξικά και χάλια με αυτό. Με ενοχλούσαν και τα παπούτσια και αισθανόμουν ότι ήμουν κάτι ντυμένη. Η Άννα να τραγουδά και να χαίρεται τόσο με αυτό που μου συμβαίνει. Κι η Σοφία τρελαμένη κι έλεγα γιατί να μου συμβαίνει αυτό; Το ήθελα μέσα μου αλλά πιο πολύ νιώθω ότι παντρεύτηκα εσένα παρά τον Νίκο.»

Η Αννίτα Πάνια πρόσθεσε:“Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση όχι”.

“Τον αγαπάμε, είναι ιδιαίτερο κομμάτι. Έχουμε γελάσει πάρα πολύ. Μια ιστορία που μου είπε για σένα. Σε είχε ερωτευτεί και μου τα έλεγε. Ήρθε σε μια εκπομπή σου και μου λέει “είναι τρομερό το πώς διαλέγει πώς θα ντυθεί”. Μου λέει εγώ παρατηρώ που τρέχει ο κόσμος γύρω της κι εκείνη δεν έχει βαφτεί καν”, ανέφεραν στη συνέχεια και οι δυο τους.

To συγκινητικό γράμμα του Νίκου Καρβέλα στην Άννα Βίσση:

 

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Βανδή: Η απάντηση στις φήμες γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη

HerNews ka

Μαρία Κορινθίου: «Έστειλα μήνυμα στην Δούκισσα αφού ξεκίνησα στο “Πρωινό”»

Her News

Κωνσταντίνος Αργυρός: Σε σχέση με νεαρή κόρη πασίγνωστου επιχειρηματία!

HerNews ka