HerNews.gr
Συνταγές

Η απόλυτη συνταγή για χρυσαφένιες πατατοκροκέτες

Τίποτα δεν ξεπερνά την απόλαυση μιας νόστιμης συνταγής για παπατοκροκέτες που συνδυάζει την τραγανή επιφάνεια με την απαλή γεύση του πατάτας. Στο παρακάτω κείμενο σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε την ιδανική συνταγή για να δημιουργήσετε αυτές τις νοστιμότατες παπατοκροκέτες στην άνεση του σπιτιού σας.

Ακολουθώντας απλά βήματα και χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά, θα απολαύσετε ένα πιάτο που θα κερδίσει τις καρδιές και τις γευστικές αισθήσεις όλης της οικογένειας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε την πλήρη συνταγή και να απολαύσετε τη μαγεία της πατατοκροκέτας στο τραπέζι σας!

Υλικά:

– 4 μεσαίες πατάτες, βρασμένες και λιωμένες
– 1 κουτάλι σούπας αλεύρι
– 1 αυγό
– 1/2 φλ. τυρί, τριμμένο (της αρεσκείας σας)
– Αλάτι και πιπέρι, για γεύση
– Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες:

1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τις πατάτες, το αλεύρι, το αυγό, το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι. Φτιάξτε μια ομοιόμορφη μάζα.

2. Σχηματίστε μικρά μπαλάκια από το μείγμα και τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο.

3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά.

4. Τηγανίστε τις παπατοκροκέτες μέχρι να γίνουν χρυσοκόκκινες και τραγανές από όλες τις πλευρές.

5. Βγάλτε τις παπατοκροκέτες και αφήστε τις να στραγγίσουν σε χαρτοπετσέτα.

Απολαύστε τις παπατοκροκέτες ζεστές, σερβίροντάς με σάλτσα της επιλογής σας. Καλή όρεξη!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Συνταγή: Νησιώτικη μακαρονάδα με μικρές γαρίδες

Her News b

How to: Διατήρησε τα λεμόνια φρέσκα για έναν μήνα

Her News

Φτιάξε την τέλεια, παγωμένη Σαγκρία για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια

Her News