HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η Δανάη Μπάρκα απαντά στον Τάσο Ξιαρχό «Σοκαρίστηκα. Δεν μιλήσαμε, δεν γνωριζόμαστε»

Η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη στο “Χαμογέλα και Πάλι” και μίλησε για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό. Aλλά και για τον τρόπο που είχε τοποθετηθεί και για την ίδια..

«Η έκθεση είναι ένα πολύ τρομακτικό πράγμα, ακόμα κι από τα social media… Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε κόντρα, δεν τον γνωρίζω. Τοποθετήθηκα, όπως πάντα, για κάτι που μας αφορά. Και μετά το σχόλιό του, είπα ξανά μην δώσω συνέχεια. Στην αρχή σοκαρίστηκα και λέω είναι δυνατόν να ζητά κάποιος συγγνώμη και μετά να την παίρνει σχεδόν πίσω, κάνοντας το ίδιο πράγμα;» είπε η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα.

«Ένας άνθρωπος περνά τις φρίκες τους και τις φάσεις τους κι όλοι κάνουν λάθη, είναι ανθρώπινο… Δεν μιλήσαμε, δεν γνωριζόμαστε. Άντε ίσως στο J2US να είχαμε πει ένα γεια αλλά δεν έχουμε επικοινωνία κι ούτε ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, προτιμώ να τελειώνουν τα πράγματα στο peak τους και να μην το κουράζουμε» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννης Απέργης: «Όταν ήρθαμε από την Αλβανία, κοιμηθήκαμε στο πάρκο Λογγίνου»

Her News b

Λάκης Γαβαλάς: Περιγράφει τα Χριστούγεννα στη φυλακή – “Περάσαμε τέλεια…”

georgegsp

Λάκης Γαβαλάς: «Το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο που μου έχουν κάνει ήταν ένα ταξίδι χωρισμού»

HerNews ka