HerNews.gr
Μόδα

Η Κάρι Μπράντσο επιστρέφει με τα πιο στυλάτα outfits

Είναι το απόλυτο fashion icon της τηλεόρασης χωρίς καμία αμφιβολία. H Κάρι δημιούργησε σχολή στυλ και σίγουρα είναι η πιο καλοντυμένη σταρ της τηλεόρασης. 

Ως Carrie Bradshaw στο Sex and the City, η Sarah Jessica Parker φόρεσε πολλά outfits που έμειναν ανεξίτηλα στη μνήμη μας αλλά και στην καρδιά μας. 

Η Κάρι Μπράντσο, η οποία επιστρέφει με το νέο κύκλο του Sex and the City φαίνεται ότι έχει κλέψει ήδη τις εντυπώσεις με τα ρούχα που έχει διαλέξει αλλά φυσικά και με το συνολικό της στυλ.

Οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα έχουν προκαλέσει χαμό. Κι αυτό διότι η τηλεοπτική ηρωίδα, την οποία υποδύεται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, επιστρέφει πιο καλοντυμένη από ποτέ.

Εντυπωσιακές πολύχρωμες φούστες, στενά φορέματα, ψηλοτάκουνες γόβες, ακριβές μοδάτες τσάντες και κάπως έτσι για μια ακόμα φορά αιχμαλωτίζει όλα τα βλέμματα. 

Για τα φορέματα πάντως που φορούσε η Κάρι τα λόγια περισσεύουν. Μακρύ, κοντό , στενό ή πιο φαρδύ, όπως φυσικά και οι φούστες της σίγουρα θα σε εμπνεύσουν για μοναδικά looks.

Το πιο βασικό κομμάτι που απογειώνει το look της όμως είναι  το σωστά και πολύ εντυπωσιακά αξεσουάρ για ένα ολοκληρωμένο sexy και πολύ.. Κάρι ντύσιμο.

Όπως και να έχει εμείς ανυπομονούμε να δούμε όλες τις νέες στιλιστικές επιλογές του αγαπημένου μας fashion icon και γιατί όχι, να αντιγράψουμε και κάποιες από αυτές .

 

kelly

 

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/  

 

Νεότερα Άρθρα

IDIL: Ανακαλύψαμε το site με τα ωραιότερα brands μόδας

Her News

Πώς να φορέσεις το μαύρο φόρεμα τώρα το φθινόπωρο

Her News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το fashion item που φόρεσε με έμπνευση από τον οίκο Versace

HerNewskl