HerNews.gr
Ζώδια

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 Ιουνίου 2024 υπόσχεται αγάπη με «Α κεφαλαίο»

Μετά την Πανσέληνο στις 23 Μαΐου, η Νέα Σελήνη θα είναι το σεληνιακό γεγονός που θα παρατηρηθεί στον ουρανό στις 6 Ιουνίου. Το φαινόμενο αυτό θα συμβεί ακριβώς στις 2:37 μ.μ., στο ζώδιο των Διδύμων. Spoiler: Με αυτή τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα μπούμε σε έναν νέο κύκλο, πιθανότατα πολύ διαφορετικό από αυτό που ζήσαμε τους τελευταίους έξι μήνες. 

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 6 Ιουνίου 2024: Τι θα μας φέρει;

Ρομαντισμός στο επίκεντρο

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων, είναι στενά συνδεδεμένη με τις ενέργειες αυτής της νέας σελήνης, όπως και η Ήρα, ο αστεροειδής της θεάς του γάμου. Η Αφροδίτη, η Ήρα και η Σελήνη είναι ένας μαγικός συνδυασμός που μπορεί να διεγείρει τα συναισθήματα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς μας. Αυτός ο νέος κύκλος μας υπόσχεται μια απαλή ενέργεια που μας επιτρέπει να δείχνουμε συμπόνια και βαθύτερη κατανόηση των άλλων. Ό,τι κι αν βιώνετε κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, το πιθανότερο είναι ότι οι σχέσεις στη ζωή σας, και ίσως οι δικές σας ρομαντικές σχέσεις, θα τονιστούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.Νέα ΣελήνηΜια νέα κατανόηση της αγάπης

Όλοι θέλουμε να νιώθουμε ότι μας αγαπούν, όλοι θέλουμε να νιώθουμε ποιοι είμαστε. Κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, οι σκέψεις μας γύρω από την αγάπη μπορούν να αρχίσουν να ωριμάζουν. Θα μπορούσαμε να δούμε τα πράγματα από μια πιο σχετική, πιο έξυπνη οπτική γωνία. Η ενέργεια των Διδύμων μας ωθεί να σκεφτόμαστε πιο βαθιά και ανοίγει το μυαλό μας σε περισσότερη περιέργεια. Ίσως είναι αυτή η περιέργεια που θα μας οδηγήσει σε μια νέα κατανόηση της αγάπης και του τι πραγματικά σημαίνει για εμάς. Μέσω αυτής της διαδικασίας, οι σχέσεις μας μπορούν να εμβαθύνουν ή μπορούμε να ανοίξουμε τον εαυτό μας στο να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να επιτρέψουμε σε νέους ανθρώπους να μπουν στη ζωή μας. Αν μια σχέση είναι δύσκολη, αυτή η Νέα Σελήνη υπόσχεται επίλυση ή βαθύτερη κατανόηση που θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε.

Ισορροπία μεταξύ καρδιάς και νου

Ενώ η ισχυρή ενέργεια των Διδύμων, όπως την έχουμε κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, μπορεί μερικές φορές να μας κάνει να νιώθουμε ψυχικά ασταθείς ή “κολλημένοι στο κεφάλι μας”, αυτή η όμορφη ισορροπία με την ενέργεια της καρδιάς θα μας βοηθήσει να βρούμε το δρόμο μας. Φαίνεται ότι ό,τι και να γίνει, καλούμαστε να ενισχύσουμε τη σύνδεση της καρδιάς μας με το μυαλό μας. Καλούμαστε να επιτρέψουμε σε αυτά τα δύο μέρη του εαυτού μας να έρθουν σε μεγαλύτερη αρμονία και να εργαστούν σε συνέργεια μεταξύ τους. Κάτω από τις ενέργειες αυτής της Νέας Σελήνης, είναι να τιμήσουμε τις καρδιές μας, να τιμήσουμε το μυαλό μας και να επιτρέψουμε στους δύο να συνεργαστούν.

Αυτό μπορεί να απαιτήσει από εμάς να χρησιμοποιήσουμε τη διάκρισή μας για να καθορίσουμε εάν κατευθύνουμε τις αποφάσεις μας με το μυαλό μας ή με την καρδιά μας. Το κύριο πράγμα είναι να βρεις την ισορροπία. Και μόλις βρεθεί ισορροπία, η Νέα Σελήνη μας υπόσχεται περισσότερη σοφία, κατανόηση και διαφάνεια όσον αφορά την αγάπη.

Εκφράστε τις επιθυμίες σας

Η Νέα Σελήνη είναι πάντα το αποκορύφωμα του μήνα για τον καθορισμό προθέσεων για αυτό που θέλουμε. Κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη, θα ευνοηθούν οι προθέσεις που αφορούν την αγάπη και τις σχέσεις. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πώς θέλετε να το ονομάσετε. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Νέα Σελήνη στους Διδύμους έρχεται περίπου στα μισά του ημερολογιακού μας έτους. Εάν η χρονιά δεν έχει πάει όπως θα θέλατε μέχρι τώρα, να ξέρετε ότι αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί επίσης να είναι ένα σημείο καμπής. Ξεκινήστε με τις προθέσεις σας, ενημερώστε το σύμπαν τι χρειάζεστε και εμπιστευτείτε ότι όλα θα παραδοθούν στον τέλειο συγχρονισμό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου

HerNewskl

Ιχθύς: Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους & οι συμβατότητες του ζωδίου

HerNews ka

Όψη Σταχτοπούτα: Η συμβουλή της ημέρας από την αστρολόγο μας, Έυη Κατσέλη

Her News