HerNews.gr
Διεθνή

Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο χωρίζουν μετά από επτά χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση τους

Η Σοφία Bεργκάρα και ο σύζυγός της Τζο Μανγκανιέλο χωρίζουν μετά από επτά χρόνια γάμου όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το Page Six.

Το ζευγάρι αναφέρει σε δήλωσή του στο Page Six: «Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς πλοηγούμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας».

Η Σοφία Βεργκάρα γιορτάζει αυτή τη στιγμή τα 51α γενέθλιά της στην Ιταλία με πολλούς φίλους – αλλά χωρίς Μανγκανιέλο ή τη βέρα της.

γάμος sofia vergara και joe Manganiello

Μια πηγή πρόσθεσε: «Η Σοφία και ο Τζο έχουν χωρίσει εδώ και λίγο καιρό και παίρνουν κάποια απόσταση ο ένας από τον άλλον για να σκεφτούν το μέλλον τους».

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά μαζί τον περασμένο μήνα στο Hoboken καθώς η Βεργκάρα επισκέφτηκε τον Τζο στα γυρίσματα του νέου του έργου «Nonnas» με τον Vince Vaughn.

Η Βεργκάρα, βρίσκεται στο Κάπρι με τους καλύτερους φίλους της και ζει την καλύτερη ζωή της, δημοσιεύοντας συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram.Σοφία Βεργκάρα με επιδόρπια

Αλλά η απουσία του Μανγκανιέλο δεν πέρασε απαρατήρητη από τους θαυμαστές της στο Instagram, καθώς η  Σοφία δημοσίευσε αργότερα μια φωτογραφία με το μήνυμα: Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, έρχεσαι στην Ιταλία για να τα στύψεις.

Ένας έγραψε: «Αναρωτιέται κανείς άλλος πού είναι ο Τζο;» ενώ μια άλλη είπε: «Αναρωτιέμαι πού είναι ο σύζυγός της, δεν έχει εμφανιστεί σε καμία από τις φωτογραφίες ή βίντεο».

Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο

Ο Τζο ανέβασε επίσης ένα αφιέρωμα για τα γενέθλια της συζύγου του στο Instagram του που έγραφε ξεκάθαρα “!!Feliz Cumpleaños Sofía!!!” («Χρόνια πολλά Σοφία» στα Ισπανικά).

Η Σοφία Βεργκάρα με μια φίλη της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το πρώτο ανθρώπινο πλήρωμα στον Άρη θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες, προτείνει νέα μελέτη

HerNews ka

Brad Pitt: Η «απάντησή» του στις κατηγορίες της Angelina Jolie

HerNews ka

Οι βρετανικές εφημερίδες αποχαιρετούν τη Βασίλισσα Ελισαβετ: “H γυναίκα που έσωσε τη μοναρχία”

HerNewskl