HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Παπαδάκης: «Η τελευταία μας αγκαλιά γαμώτο ήταν επαγγελματική» – Συγκλονίζει ο ανιψιός του

Τον Γιώργο Παπαδάκη αποχαιρέτησε ο ανιψιός του και επί χρόνια συνεργάτης του στο «Καλημέρα Ελλάδα», Αντώνης Παπαδάκης, εκφράζοντάς τη θλίψη και τον πόνο του, καθώς  η τελευταία τους αγκαλιά όπως αναφέρει, ήταν επαγγελματική.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης έφυγε την Κυριακή 4 Ιανουαρίου από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών. Ο Γιώργος Παπαδάκης μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Λαϊκό νοσοκομείο, καθώς υπέστη σοβαρή ανακοπή. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Συγκλονίζει ο ανιψιός και επί χρόνια συνεργάτης του

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αντώνης Παπαδάκης δημοσίευσε μία φωτογραφία από το φινάλε του εκλιπόντος στο «Καλημέρα Ελλάδα» έπειτα από 34 χρόνια παρουσίασης της συγκεκριμένης εκπομπής στην ίδια ζώνη και στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Αντώνης Παπαδάκης

Στην εικόνα ο Γιώργος Παπαδάκης εμφανίζεται δακρυσμένος, με τον ανιψιό του να γράφει:

«Η τελευταία μας αγκαλιά, γαμώτο ήταν επαγγελματική. Μετά το Μάρκο ήσουν εσύ κι ο Στρατής. Πολλά μας χώριζαν, πολλά μας ένωναν. Το αίμα ποτέ δεν γίνεται νερό. Έζησα περισσότερα χρόνια δίπλα στον θείο μου. Παρά με τον πατέρα μου. Ο Μάρκος μας άφησε με τον ίδιο τρόπο νωρίς. Η Μαρία μετά. Λάτρευα τις στιγμές που τσακωνόμασταν για τα θέματα. Ήσουν πάντα δίπλα. Δεν πρόλαβες να απολαύσεις τα εγγόνια σου. Ήσουν όμως πάντα εκεί για όλους. Αυτά. Γιώργο, πρόσεχε το Μάρκο εκεί πάνω και το Μαράκι μας».

Πένθος στο «Καλημέρα Ελλάδα»: Λύγισε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής – “Ήταν κομμάτι της ζωής μου”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τατόι: Εικόνες πριν και μετά την πυρκαγιά

georgegsp

Μπόρις Κλέιμαν: Συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου για βιασμό ανήλικης

HerNews ka

Εμμανουήλ Καραλής: «Έχω βυθιστεί στο άγχος και την κατάθλιψη»

Her News b