HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ιφιγένεια Τζόλα: «Θα έχω κάποιες σκηνές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη «Γη της Ελιάς»

Σε γαμήλια εκδήλωση έκαναν δηλώσεις πρωταγωνιστές της showbiz αν έχουν σκεφτεί ποτέ το γάμο. Όλα όσα είπε η Ιφιγένεια Τζόλα.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε ότι είναι έτοιμη να βάλει νυφικό και ότι της λείπει πολύ ο Σπύρος.

«Ευχήθηκα τηλεοπτικά στην Ιωάννα Mαλέσου για το μωρό που περιμένει. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι θα κάνει ο Δημήτρης Μακαλιάς με την εκπομπή», είπε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη παραδέχθηκε «έχω στείλει πολλές φορές φωτογραφία με νυφικό στον Χρήστο Μάστορα, είμαστε υπέροχα με τον Χρήστο».

Ενώ, η Ιφιγένεια Τζόλα είπε ότι έχει σκεφτεί τον γάμο.

Επιπλέον μίλησε και για την είσοδο του Γιώργου Αγγελόπουλου στην πετυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς και αποκάλυψε «θα έχω κάποιες σκηνές με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη ”Γη της Ελιάς”».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Ιωαννίδου: Όσα αποκάλυψε για τη φαντασμαγορική πρόταση γάμου από τον Φρέντυ Γερμανό

HerNews ka

Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου» – Τί είπε για το Metoo και τις καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών

georgegsp

Νόνη Δούνια: «Δεν είχα ποτέ θέμα μαρκίζας, να είμαι το πρώτο όνομα»

HerNews ka